ערוץ 14 ממשיך במסע הגיוסים שלו, ואמש הוא מינה אמש את סלבה מיילר לתפקיד סמנכ"ל המחקר של הערוץ.
מיילר, בן 42, בעל ניסיון של למעלה מ-12 שנים בתחום המחקר הטלוויזיוני, עבד בעברו ברשת – הן בערוץ 2 והן בערוץ 13.
סלבה מיילר מסר בתגובה למינוי: "אני רואה בתפקידי החדש בעכשיו 14 אתגר והזדמנות נדירה למנף את הערוץ קדימה ולהתבסס כאחד משני הערוצים המובילים בשוק התקשורת הישראלית".
"אין לי ספק שניסיון העבר שלי ברשת 13 יביא איתו חדשנות וטכנולוגיות מתקדמות שיקפיצו את תחום המחקר בערוץ עכשיו 14 למקום הגבוה ביותר".






תגובות
אין ספק שהערוץ הזה הוא ערוץ החדשות הטוב והאמין בישראל.
ערוץ הקוקיות ערוץ הקוקיות
כולנו קוקיות, ביביסטים, ימניים, מתנחלים, מזרחיים, בקיצור רוב שרק יגדל . ואתם תצמצמו לגודל של אולפן רעל אחד.
רק אתה! מטורלל אף פעם לא יודע שהוא כזה אין לך מושג מה באמת קורה. אתה חי בעולם של שקרים וחצאי אמיתות. צופה בערוצים שמסלפים, מעוותים ומסתירים את המציאות. זה מאפיין אנשים טיפשים שלא יודעים לבד אלה מספרים להם.
ערוץ 14 שווה ב ה צ ל ח ה !
כשהמדינה מתבהמת =ערוץ 14 פורח בידור זול לאספסוף