מבזקים
סרוגים

אזעקות בצפון: מטח רקטות כבד לרמת הגולן

ארכון הטרור חיזבאללה הגיב לתקיפות של צה"ל במרחב לבנון ושיגר לישראל מטח רקטות כבד. על פי מקורות לבנוניים מעל ל-30 רקטות שוגרו הבוקר לכיוון רמת הגולן. לא דווח על נפגעים

אזעקות בצפון: מטח רקטות כבד לרמת הגולן

לאחר שבמהלך הלילה האחרון, מטוסי קרב של צה"ל תקפו בעומק לבנון, הבוקר (שני) חיזבאללה מגיב ותושבי הצפון התעוררו לאזעקות רבות ומטח רקטות כבד לעבר יזור רמת הגולן.

על פי מקורות לבנוניים, במטח האחרון נורו כ-70 רקטות לכיוון ישראל. נכון לשעה זו לא דווח על נפגעים אך מספר רב של רקטות נפלו בשטחים פתוחים בצפון רמת הגולן. מועצה אזורית גליל עליון הודיעה לתושבים שלה כי צה"ל משיב אש למקורות הירי הבוקר בהתאם להערכת מצב שקיים. בנוסף הודיעה המועצה כי הלימודים בבתי הספר ייערכו היום כרגיל.

כאמור המטח הזה מגיע לאחר שבמהלך הלילה, תקפו מטוסי קרב של צה"ל מתחמים המשויכים לכוח האווירי של ארגון הטרור חיזבאללה בעומק לבנון.

חיזבאללה ישראל במלחמה לבנון מטח רקטות רמת הגולן