מטח כבד של 30 רקטות נורה (ראשון) מכיוון לבנון לעבר החרמון, אזעקות נשמעו במג'דל שבמורדות ההר. במקביל ישנם דיווחים בעיתון הלבנוני אל -אחבאר המזוהה עם חיזבאללה כי צה"ל תוקף בירי ארטילרי באל-הבאריה, ראשיא אל-פחאר ואל-פרדיס שבדרום לבנון.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: לפי סעיף 27 א')

המטח הכבד מצטרף לירי של 35 רקטות שנורה מוקדם יותר לעבר הר מירון. בהמשך דווח כי חיזבאללה קיבל אחריות על הירי, כשלדבריו שיגר קטיושות לעבר ישראל בתגובה על תקיפת הכפרים בדרום לבנון – ובפרט התקיפה בח'ירבת סלם אתמול, שהובילה למותה של שלושה בני משפחה שהיו פעילי ארגון הטרור.

אתר סרוגים פועל להגנת ושמירת זכויות יוצרים ועושה מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים. השימוש ביצירות שבעל הזכויות בהן אינו ידוע נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח-2007. אם זיהיתם בכתבה זו יצירה שאתם בעלי הזכויות בה נא הודיעו לנו בדוא"ל srugim@srugim.co.il