סגירת מעגל: בפעולה משולבת מהאוויר ומהקרקע, לוחמי יחידת אגוז הכווינו כלי טיס שחיסל את המחבל שהרג את רס״ן (מיל') עמישר בן דוד ז״ל בקרב בדרום רצועת עזה ביום שישי האחרון.
לפי הודעת דובר צה"ל, צוות הקרב של חטיבת הנח״ל חיסל ביממה האחרונה 13 מחבלים במרכז רצועת עזה באמצעות ירי צלפים, הכוונת מטוס קרב, כלי טיס וירי טנקים. באחת התקיפות, כלי טיס מאוייש מרחוק זיהה חוליית מחבלים בתוך מבנה שמתחתיו תוואי תת-קרקעי בקרבת הכוחות. תוך זמן קצר כלי טיס תקף אותם וחוסלו מספר מחבלים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בתקיפה נוספת, זיהו הלוחמים חמישה מחבלים מבצעים פעילות חשודה סמוך לגזרת הכוחות, הכוחות ביצעו ירי לעבר המחבלים וחיסלו אותם.
עוד נאמר כי אמש בוצע שיגור משטח רצועת עזה לעבר מרחב בו כוחותינו נלחמים, ולאחר זמן קצר בוצעו תקיפות של מטוסי קרב אל מקורות הירי בהכוונת מרכז האש של פיקוד הדרום ובסיוע ירי ארטילרי של חטיבת האש 215 באוגדה 162 למרחב השיגור.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
במקביל, לוחמי עוצבת הקומנדו ממשיכים את הלחימה העצימה בשכונת ׳חמד׳ בחאן יונס, כשהם מנהלים קרבות פנים מול פנים עם מחבלים ומלווים כל העת בסיוע אווירי של כוחות חיל האוויר. ביממה האחרונה לוחמי יחידת מגלן פשטו על דירות מבצעיות ואיתרו בהם אמצעי לחימה ביניהם קלאצ'ניקובים, רימונים ותחמושת. באחת הפשיטות הסגירו את עצמם לידי הכוחות שני מחבלים מהזרוע הצבאית של ארגון הטרור חמאס.

בצה"ל אמרו כי לוחמי צוות הקרב של חטיבת ביסל"ח (828) חיסלו 17 מחבלים ברצף התקפות בחאן יונס ביממה האחרונה. במהלך הפעילות הלוחמים הכווינו כלי טיס לתקיפת מבנה שזוהו שלושה מחבלים מניחים מטענים בתוכו.
באירוע נוסף, צוות הקרב של חטיבה 7 הכווין תקיפת כלי טיס במהלכה חוסלו שני מחבלים חמושים. לוחמי צוות קרב חטיבת גבעתי חיסלו מחבל שיצא ממבנה צבאי באמצעות ירי טנק. כמו כן, מטוסי קרב בהכוונת מכלול האש של אוגדת עזה תקפו במהלך הלילה תשתיות טרור במרחב ג'באליה ובמרחב בית חאנון.

מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
אני
ולמה לא נכנסים לרפיח כדי לשחרר חטופים? ביבי מכבד את ראמדן? הסגול שוב סוחר בדמם של יהודים?
09:40 10.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שרה
רמאדן שחור לכל בית ערבי מוסלמי בעולם בעזרת ה'אאאאאמממממןןןן
09:15 10.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר