ערוץ הטלוויזיה הסעודי "אל-חדת" מדווח היום (שישי) כי חמישה עזתים נהרגו כתוצאה מפגיעה ישירה של חבילות הסיוע ההומניטרי שהצניחה ארה"ב באזור מגדלי פיירוז, שממערב לעיר עזה.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
התקרית הזו מתרחשת לאחר שארה"ב הצניחה כבר אלפי חבילות של סיוע הומניטרי ברחבי עזה. בנוסף, עשר חבילות סיוע הומניטרי הוצנחו ברפיח שברצועה (שם ישראל טרם נלחמת), על ידי מטוסים של חייל האוויר האמריקני.
בכירים אמריקנים מסרו כי האירוע עבר בהצלחה וללא נפגעים על הקרקע, אולם אחת מהחבילות נפלה במים. המטען שהוצנח כלל ארוחות אישיות מוכנות מהסוג בהן עושה שימוש צבא ארצות הברית, אשר היו "חלאל", כלומר מזון המותר לאכילה על פי ההלכה המוסלמית. בכיר אמריקני הוסיף ומסר כי הצנחות נוספות צפויות להתבצע בימים הקרובים.
כעת, העזתים כועסים ברשתות החברתיות וטוענים כי ארה"ב עשתה זאת בכוונה.
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
0 דיונים
ישששששששש
מי ייתן וכל סיוע שהגויים ימח שמם מביאים לעזה ירסק ויהרוג כמה שיותר ערבושים עזתים. וששום סיוע לא יעזור להם בכלום. להפך. יביא להם רק נזק כל הככבוד לבורא עולם !
18:07 08.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
..
אמרקאים שלומיאלים, גם כשהם הומניטרים בסוף יוצא שהם הורגים יותר
14:09 08.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליהו
להצניח להם ביקון
14:07 08.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
0מאלנים טרלללה
העזתים מאשימים את האמריקקים. אפילו כלב לא נושך את היד שמאכילה אותו אבל העזתים גרועים מכלבים.
14:06 08.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זבל אנושי
טוב מאד, שילמדו
13:43 08.03.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר