במהלך ישיבת סיעת הציונות הדתית התייחס השר בצלאל סמוטריץ' להדלפות היוצאות מישיבת הקבינט ואמר: "בעיניי זה אחד הדברים המסוכנים ביותר היום לביטחון המדינה".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

השר סמוטריץ' (צילום: בנצי רובין/סרוגים)

"התפרסמה הדלפה נוספת ששאלו את ראש השב"כ בישיבת הקבינט ובצדק הוא לא רצה לענות. אי אפשר לקיים דיונים רגישים היום בקבינט. וכולם יודעים, אין אחד בבית הזה שלא יודע מי הם שני האנשים שאוטומטי מדליפים. תסתכלו בציטוטים תראו מי תמיד מופיע, את מי זה משרת את מי זה דופק".

עוד אמר סמוטריץ' "אין הרבה אנשים, שניים שלושה אנשים שפשוט מסכלים את קודש הקדשים של ביטחון ישראל. זה תמיד יהיה מגמתי וחלקי כדי לבנות ולהאדיר מישהו ולפגוע באיזה יריב ובקולגה פוליטית".

"אני אומר לכם העיתונאים, זאת לא עבודה עיתונאית. עבודה עיתונאית זה לדווח, לסקר, לעשות תחקירים, להגיע לחקר האמת. לאכול מהיד של כל מי שמדליף לכם שטויות ואפילו אתם לא בודקים. לא אתייחס להדלפות קבינט, מעולם לא הדלפתי ואתם יודעים את זה ועיתונאים כועסים עליי אבל לא הדלפתי מעולם מהקבינט ולא מפורומים אחרים".