בשנת 2019 פרצה לחיינו הזמרת אלה לי להב, כשלקחה חלק בעונה השביעית של "הכוכב הבא לאירוויזיון" והגיעה למקום השני. מאז דואגת להב לפתח את קריירת השירה שלה, ובשנים האחרונות פצחה גם בקריירת משחק. כעת נודע כי הזמרת לוהקה לסדרה "דרימארס" אשר משודרת בהוט.
על פי פרסום ראשון של גיל משעלי, הזמרת תיקח חלק בעונה החדשה של סדרת הנוער המצליחה, ותשחק לצד בן זוגה השחקן פיליפ שאולוב.
זוהי אינה הפעם הראשונה שאלה לי להב לוקחת חלק בסדרת נוער. בשנת 2022 יצאה ביס הסדרה המוזיקלית "שומקום" בכיכובה, שעוסקת בדמותה של להב אשר מגיעה לפנימייה לנוער בסיכון, ומנהיגה את הנערים אשר נלחמים על בית האומנה בו הם חיים. על סט הסדרה פגשה את שאולוב.
"דרימארס" היא סדרת מדע בדיוני ישראלית לנוער, המגוללת את קורותיהם של שמונה בני נוער הנכנסים למחנה אימונים לאסטרונאוטים כחלק ממשימה לטוס למאדים ולהכינה להתיישבות האנושות על הכוכבים. בשלב זה תפקידה של להב בסדרה אינו ידוע.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים