כוכבי הביצה הגיבו הערב (חמישי) לפיגוע הירי הקטלני בעלי, בו מחבל ירה למוות בשני בני אדם לפני שחוסל על ידי בעל החומוסייה שבתחנת הדלק. בדבריהם לא נשארו אדישים ושיתפו את דעותיהם לאלפי עוקביהם ברשתות במטרה לפתוח שיח ולעורר מודעות.

הקומיקאי אוראל צברי כתב בחשבון האינסטגרם שלו: "נמאס מהחלאות האלו שרק הרג ורצח מניע אותם. נמאס להרגיש פחד".

ענק הזמר עדן חסון תקף את הממשלה וכתב: "אשכרה בן אדם יוצא מהבית וצריך לקחת בחשבון שיש סיכוי לא קטן בכלל שיבוא איזה מחבל פלסטיני מתועב וירצח אותו. איפה אתם מקבלי ההחלטות?" עוד הוסיף חסון ודיבר על חשיבות חימוש האזרחים: "בגלל זה כל אזרח במדינה חייב להיות חמוש באמצעי הגנה כלשהו כדי להגיב לכל מחבל שרוצה לרצוח נפש תמימה שכל חטאה הוא להיות יהודי".

השחקנית רוסלנה רודינה: " לא ייאמן! פשוט הזיה. רצח עם זה כאן ולא שם". כוכבת הרשת דנה זרמון: "כמה עוד נצטרך להכיל?! יהיה זכרם ברוך".