ברגע האחרון התואר הולך לליברפול: ה-VAR אומנם פסל לואן דייק שער בדקה ה-60 אך לו זה לא שינה כלום. בדקה ה-118 הוא היה שם שוב, נגח פנימה לרשת וקבע 0:1 דרמטי לליברפול על צ'לסי וזכייה בתואר גביע הליגה בפעם ה-10.

ליברפול הגיעה למשחק בסגל חסר מאוד, ללא השוער אליסון, אלכסנדר ארנולד, דומוניק סובוסלאי, דיוגו ז'וטה והכוכבים מוחמד סלאח ודרווין נונייס. לשמחתו של המאמן יורגן קלופ, שיעזוב בסיום העונה, תואר אחד מבין 4 אפשריים כבר יש לו.

וירג'יל ואן דייק לקח אחריות יחד עם השוער המשני קוויבין קלהר שהצטיין בין הקורות בדרך לגביע הליגה העשירי של המייטי רדס, הכי הרבה בפרמייר ליג.

מנגד, צ'לסי שהוציאה הון תועפות בקיץ האחרון על שחקנים קיוותה כל כך לזכות בתואר ראשון העונה, אבל החמצות ענקיות של קול פאלמר וקונור גלאגר עלו לה בהפסד מאכזב והחבורה של מאוריסיו פוצ'טינו הולכת הביתה בידיים ריקות.

צ'לסי אמנם לא הגיעה לפנדלים אבל ספגה הפסד כואב מאוד בעקבות השער דרמטי של ואן דייק, במיוחד כשלוקחים בחשבון את ההחמצות הענקיות שלה לאורך המשחק.

צ'לסי שלא משתתפת השנה במפעל אירופי, תנסה לשפר את העונה המאכזבת שלה כשכרגע היא נמצאת רק במקום ה-12 בפרמייר ליג, 25 נקודות מהמקום הראשון שם נמצאת, איך לא? ליברפול.