חדשות

מחליף קידומת: מפלס הכנרת בעוד זינוק מרשים

מפלס הכנרת עלה בסוף השבוע האחרון בעוד 5.5 ס"מ, וכעת חסר לו פחות ממטר כדי להגיע לקו האדום העליון. בימים הקרובים צפויה עלייה נוספת

((צילום- לימור נחום))

גשמי ברכה. מפלס הכנרת ירד בסוף השבוע האחרון מתחת למטר הדרוש לכנרת מלאה, כך עולה מנתוני המדידה של רשות המים, שנערכו הבוקר. על פי הנתונים, מפלס הכנרת עלה בסוף השבוע האחרון ב-5.5 ס"מ וכעת עומד על 209.745- ס"מ.

עוד עולה מהנתונים כי אחרי תקופה ארוכה בה היו חסרים לכנרת מלאה מעל למטר, המפלס משנה קידומת ורחוק רק 0.945 מטר מהקו האדום העליון. הספיקה בירדן שעומדת על 31 מק'/שנ', צפויה להביא לעלייה נוספת בימים הקרובים.

מפלס הכנרת
מפלס הכנרת| צילום: (צילום: צחי גביש / איגוד ערים כינרת)

תחזית מזג אוויר לימים הקרובים

יום ראשון: מעונן חלקית עד בהיר, ללא שינוי ניכר בטמפרטורות.

יום שני: בהיר עד מעונן חלקית. צפויה עלייה קלה בטמפרטורות. הטמפרטורות תהיינה מעט גבוהות מהרגיל לעונה.

יום שלישי: במהלך היום צפויים גשמים מקומיים מצפון הארץ עד לצפון הנגב. ייתכנו סופות רעמים יחידות. תחול ירידה בטמפרטורות.

יום רביעי: מעונן חלקית עד בהיר עם עלייה קלה בטמפרטורות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

5 תגובות
4
אריה
25.02.24

אתם חושבים שעכשיו מרץ ואנחנו לקראת סיום החורף לפי התאריך העברי אין פורים ללא שלג וגם אחרי פסח יש גשם ,נשארו לנו לפחות עוד חודשיים לסיגוי של גשם

הצטרפו אלינו