חדשות

כומר בירושלים תקף מינית: "קוראים לנפגעים להעיד"

איש דת נעצר על ידי המשטרה בשבוע החולף בחשד שביצע עבירות מין חמורות בקטינים, ביניהם קורבן מוגבל שכלית. מעצרו הוארך היום פעם נוספת לטובת המשך פעולות החקירה הנדרשות

((צילום: הדס פרוש/פלאש90))

שוטרי תחנת מוריה שבמחוז ירושלים, פתחו בחקירת דיווח שהתקבל לידיהם לאחרונה כנגד חשוד בשנות ה-30 לחייו המשמש כאיש דת בכנסייה שבשכונת עין כרם המעלה חשד לעבירות מין חמורות שביצע לכאורה, כלפי קטינים.

כבר בתחילת החקירה בתחנת מוריה, נאספו על ידי החוקרים ואנשי מקצוע, עדויות ובוצעו פעולות חקירה מקצועיות נוספות שבמסגרתן, הוצא צו מעצר בבימ"ש שלום ירושלים כנגד החשוד.

בתחילת השבוע נעצר החשוד לחקירה במשטרה בחשד לעבירות של מעשה מגונה בקטין מעל גיל 14 תוך ניצול יחסי תלות, מרות, חינוך, השגחה, עבודה או שירות.

במהלך הימים האחרונים המשיכו חוקרי תחנת מוריה בביסוס הראיות נגד החשוד תוך המשך איסוף עדויות ובדיקת מכשירו הסלולרי ובתוכו איתרו חוקרי תכנים בעלי אופי מיני- פדופיליה.

לצד פעולות החקירה שמנהלת תחנת מוריה, נבדק החשד שהיו מקרים נוספים שבהם היה מעורב החשוד, והמשטרה פועלת לאתר קורבנות נוספים למעשיו. על כן, במשטרה פונים לציבור- כל מי שנפגע/ה ממעשיו של החשוד, או ממעשים במאפיינים דומים, מתבקש/ת לפנות לתחנת משטרה הקרובה למקום מגוריו ולדווח על כך.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2 תגובות
2
איש דת נוצרי ...
22.02.24

בטח למד ממוטי אלון ... או הרב ברלנד ... או אולי הרב שיינברג ... או הרב טאו ... או סתם מאנשים פשוטים כמו משי זהב או יצחק וולדר... או מאיזה יהודי דתי אחר ... מקווה שהמסר עבר .

הצטרפו אלינו