בית החולים הדסה עין כרם פרסמו תיעוד מיוחד של רגעי המפגש של הוריו של חנניה בן שמעון עם בנם שנפצע בפיגוע במחסום א-זעים וחיסל את המחבל. חנניה בן ה-23 הוא הפצוע המשמעותי ביותר בפיגוע לאחר שנורה בירך ובאגן ופונה עם פגיעה אורתופדית משולבת במצב בינוני.

הדסה| צילום: המפגש המרגש (צילום: דוברות הדסה)
בפתק שכתב להוריו לפני הניתוח ציין חנניה כי, "אני לא גיבור, הבחור שנפצע ביד, היה גיבור יותר, הוא רץ ישר למחבל". אביו אריק אמר למצלמות, "הוא הציל הרבה חיים, ואנחנו גאים מאוד. אנחנו מתפללים שיצא בשלום מהניתוח, ויספיק לחופשה שמתוכננת לו באיסלנד בחודש מאי".
עוד באותו נושא
חנניה שהסתער על המחבל כתב בפתק: "אני לא גיבור"חדשות סרוגים






תגובות
זה "המחיר" בעסקאות לשחרור חטופים כל אלה שאומרים, בהתייחס לעסקת חטופים "מוכנים לשלם מחיר גבוה " או "כל מחיר" לא מבינים. שחרור האסירים זה לא המחיר! זה הכנה למחיר. המחיר הוא אלה שירצחו בגלל השחרור שלהם. זה המחיר שעליו הם מדברים.