חדשות

סמוטריץ': החזרת החטופים זה לא הדבר הכי חשוב

את דבריו אמר בתוכנית בנימיני וגואטה ותמה "למה לעשות תחרות? מה זה חשוב עכשיו? צריך להשמיד את חמאס. זה חשוב מאוד"

סמוטריץ'
סמוטריץ' | צילום: סמוטריץ' (צילום: חיים גולדברג/פלאש 90)

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' התייחס היום (שלישי) בריאיון לתוכנית "בנימיני וגואטה" בכאן רשת ב למגעים לעסקת חטופים ואמר כי החזרת החטופים זה לא הדבר הכי חשוב.

השר נשאל על ידי המראיינים האם החזרת החטופים זה לא הדבר הכי חשוב והשיב: "לא, זה לא הדבר הכי חשוב. למה לעשות תחרות? מה זה חשוב עכשיו? צריך להשמיד את חמאס. זה חשוב מאוד, אבל גם אתה מבין שאמירות 'בכל מחיר' זו בעיה. צריך להחזיר את החטופים, צריך להפעיל לחץ על חמאס".

עוד התייחס סמוטריץ' לשאלה האם ישראל יודעת את מצבו של סינוואר ואמר "אנחנו יודעים, בסדר? אנחנו נגיע אליו. נחסל אותו, נחסל את דף, נחסל אחרים. המלחמה לא תיגמר עד שהחבורה הנוראה הזאת לא תישאר בחיים. הצבא משקיע בזה המון. סינוואר במצוקה מאוד גדולה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

43
35
לולי
20.02.24

סמוטריץ יודע. מה זה להילחם הוא שנים בצבא

1
גבי
20.02.24

מה זה קשור? טיפש

34
יצחק רבין
20.02.24

מתפלל כל יום כל שעה שסמוטריץ ימות

33
שמריהו
20.02.24

הכי חשוב זה שאדם מושחת כמוך שרימה 10 שנים את הצבא והתחזה לבן ישיבה כדי להתחמק משרות צבאי ובשנים אלו עסק בביזנס ולמד תואר ראשון במשפטים , הגי חשוב שאחד כמוך יעלם מכל תפקיד ציבורי לעולמי עד זה הדבר הכי חשוב היום אחרי זה נוכל לטפל בכל הבעיות בלעדיך