חדשות

המשטרה בקפלן: נשתמש בכח ונבצע מעצרים

קבוצת מפגינים, שלא ממשפחות החטופים, החלו להתאסף להפגנה לא חוקית באזור רחוב קפלן ומתחם שרונה, הם חסמו את הכביש והדליקו אבוקות. המשטרה פועלת במקום לפזר את הפרעו הסדר וקראה "נפעל באפס סובלנות"

המשטרה בקפלן: נשתמש בכח ונבצע מעצרים
צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

הפגנה בלתי חוקית ברחוב קפלן בת"א, סמוך למתחם שרונה, נגד הממשלה.

משטרה קפלן
משטרה קפלן| צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

מדוברות המשטרה נמסר: "הערב משטרת ישראל נערכה בכוחות גדולים לאבטחה ושמירה על הסדר הציבורי, במסגרת הפגנה מתוכננת.

קבוצת מפגינים, שאינם נמנים עם משפחות החטופים, החליטו לצאת בצעדה לרחוב קפלן, סמוך למתחם שרונה, והחלו להפר את הסדר, תוך חסימת הכביש לשני הכיוונים והדלקת אבוקות. בעקבות החסימות והפרות הסדר הוכרז ע"י קצין משטרה כי ההפגנה בלתי חוקית ועליהם לפנות את הכביש, לאור המשך חסימת הציר ומשלא נשמעו להוראות המשטרה".

משטרה בקפלן
משטרה בקפלן| צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

עוד הוסיפו "אנו רואים בחומרה את הפרות הסדר, הגורמות למשטרה להפנות כוחות שעוסקים במשימות אבטחה ושמירה על בטחון הציבור. נפעל באפס סובלנות כלפי מי שיפר את הסדר ולא ישמע להוראות השוטרים".

משטרה קפלן בהפגנה
משטרה קפלן בהפגנה| צילום: (צילום: דוברות המשטרה)

ולבסוף הבהירו "משטרת ישראל תאפשר לממש את חופש המחאה אולם לא תאפשר הפרות סדר הפוגעות בגוף או פגיעה בחופש התנועה ועשויות לסכן את שלומו של הציבור.

תגובות

29
21
טפר הגלילי
17.02.24

חבורת עלובים ובוגדים רצים להפגין בקפלן רדמן הבוגד הראשון שמלהיט את האווירה אסור לעבור בשתיקה לאנשים הללו זה לא יגמר הפעם בשתיקה

1
בשביל שנינו
17.02.24

אז בוא נתפצל לשתי מדינות. ברור לכולנו שהערכים שלנו מאוד שונים. במקום שתהייה פה מלחמת אחים, נחליט מראש על פרידה

20
יעל
17.02.24

המשטרה מתנהלת כמו משטרת הדיקטטור פוטין ברוסיה. הדיקטטור ביוביהו לומד מפוטין איך להציק לאזרחים.

19
אזרח סוג ב
17.02.24

למה פה אין מכתזית.אין בואש אין מכות אין קנסות אין כתבי אישום? הדג מסרריח והכל פה תלוי במחנה אליו האזרח שייך.....בלי שום בושה או הסתרה

1
פשוט מאוד
17.02.24

כי אז לא יהיה מי שיילך למילואים. או לעבודה ויכניס כסף למדינה. בשביל שתוכלו להמשיך לנצל אותנו אנחנו חייבים להיות בריאים.