ראש הממשלה בנימין נתניהו, מבהיר שוב כי הוא מתנגד ליוזמה האמריקאית בשיתוף מספר מדינות ערב להקים מדינה פלסטינית, ואומר מדובר בפרס חסר תקדים לטרור.
בהודעה שפרסם הבוקר כתב נתניהו: "הבהרתי בישיבת הקבינט את עמדתי ביחס לדיבורים שנשמעים לאחרונה על כפיית מדינה פלסטינית על ישראל. עמדתי מסתכמת בשני המשפטים הבאים:
1. ישראל דוחה על הסף תכתיבים בינלאומיים בעניין הסדר קבע עם הפלסטינים. הסדר כזה יושג אך ורק במשא ומתן ישיר בין הצדדים, ללא תנאים מוקדמים.
2. ישראל תוסיף להתנגד להכרה חד-צדדית במדינה פלסטינית. הכרה כזו בעקבות הטבח של ה-7 באוקטובר תעניק פרס עצום לטרור שלא היה כדוגמתו ותמנע כל הסדר עתידי לשלום".
תגובות
כול עוד נתניהו ממשיך לדקלם את המושגים הכוזבים האלה על ״עם פלסטיני״ ופלסטינאים דבריו הם זרית חול בעינים. נתניהו הוא שמאל חילוני מוסווה. צריך להיזהר ממנו.