הותר לפרסום כי סמ״ר עמר שרה בנג׳ו (Omer Sarah Benjo), בת 20, ממושב גיאה, היא הלוחמת שנהרגה הבוקר (רביעי) בעקבות שיגורי הרקטות מלבנון לבסיס בצפון.

באירוע נפצע גם לוחם מילואים מאגף התקשוב באורח קשה. כמו כן, באירוע נפצעו חיילים נוספים באורחים שונים. כלל החיילים פונו לקבלת טיפול רפואי בבית חולים ומשפחותיהם עודכנו.

כזכור, מטח רקטות נורה הבוקר בשעה 9:06 לעבר העיר צפת, כשכיפת ברזל יירטה את רוב הרקטות, וחלקם נפלו בשטחים פתוחים. עם זאת, רקטה אחת פגעה פגיעה ישירה בבית בצפת.

בעקבות המתקפה, כוחות צה"ל ביצעו גל תקיפות נרחב בשטח לבנון, ביניהם מבנים צבאיים, חמ״לי לחימה ותשתיות טרור ששימשו את פעילי הארגון. חלק מהמטרות משויכות לכוח רדואן.

אתמול נפצעו אם ובנה באורח קשה מפגיעת טיל נ"ט בקרית שמונה. הבוקר עדכן בית החולים רמב"ם כי השניים מאושפזים במצב קשה כשהם מונשמים ומורדמים.