מכבי חיפה תארח מחר בערב (ה', 22:00) למשחק "בית" בהונגריה את גנט למשחק הראשון מבין שניים בפלייאוף הקונפרנס ליג.
הירוקים יחסרו את דין דוד שייעדר מספר שבועות בגלל פציעה במיניסקוס, ואת שון גולדברג שיקבל מנוחה בעקבות העומס הרב בתקופה האחרונה. הירוקים ימריאו היום לבודפשט גם ללא דולב חזיזה, עילאי חג'ג', מחמוד ג'אבר, ואריק שוארנוב. פייר קורנו קיבל אישור לטוס למשפחתו בצרפת. תומר חמד החולה יישאר בישראל.
בנוגע להרכב, דניאל סונדגרן שלא חש בטוב, רשם אימון חלקי ואמור לעמוד לרשותו של מסאי דגו. בהיעדרם של חמד ודוד, פיירו צפוי לפתוח בחוד.
מכבי חיפה מגיעה למשחק כפייבוריטית, הבלגים נמצאים במשבר עמוק ועם הפסד שלישי רצוף ועדיין בלי ניצחון ב-2024, בליגה הם צברו רק נקודה אחת מתוך 15 האחרונות. ואם זה לא מספיק, הבלגים סובלים גם ממכת פציעות ביניהם הקפטן ושתי השוערים הבכירים.
המאמן הבלגי נשמע אובד עצות לפני המשחק מול מכבי חיפה – "אם אני רוצה להעניק מנוחה לשחקנים, אנחנו צריכים לשחק עם הנוער, כי הם גם ככה יושבים על הספסל שלנו , לא? זה לא יהיה קל לצערי, אסור לשכוח שיש לנו את הגומלין באירופה ביום רביעי הבא. בליגה הבלגית, גנט נמצאת במקום ה-6 עם 39 נקודות, רק 2 יותר מהמקום שמוביל לפלייאוף העליון.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים