פחות משנה לבחירות: ג'ארד קושנר חתנו ויועצו של הנשיא לשעבר דונלד טראמפ הודיע (בין שלישי לרביעי) כי לא יצטרף לצוות הבית הלבן במידה וטראמפ ייבחר לכהונה שנייה. במהלך ראיון שהעניק במיאמי אמר קושנר כי "מאוד נהניתי מההזדמנות כמשפחה להיות מחוץ לאור הזרקורים. אשתי וגם אני עבדנו בבית הלבן 24/7".
לדבריו, תהיה רשימה ארוכה של אנשים שיהיו מתאימים לתפקיד.

קושנר ליווה את טראמפ לאורך כל הקדנציה כשליחו לניהול המשא ומתן בין ישראל לפלסטינים, היה בין יוזמי עסקת המאה הידועה. כמו כן שימש כשחקן מרכזי בהסכמי אברהם בין ישראל לבחריין ואיחוד האמירויות.





תגובות
גם טראמפ לא יחזור לבית הלבן! אין מקום לדאגה! טראמפ הוא רק רעש רקע לאמריקה שהיא גדולה וחזקה מדי מן האינטרסים הנרקיסיסטיים של הבאג הכתום!
תתפלא למגלומן המטורף והטיפש הזה יש לא מעט מעריצים. גם בארץ
משענת קנה רצוץ קפריזי ולא יציב
אכן לא תהיה לטראמפ בעיה יש הרבה יס מנים מסביבו..... לצערנו, המטורפים הם החברים היחידים שנשארו לנו....אם נתעלם מהעובדה שאינם יציבים.