המגיש ואיש התקשורת ינון מגל, מגיב לקריאות מצד אנשים בציונות הדתית לגייס את הציבור החרדי, ואומר כי רבים מהם לא עשו שירות משמעותי ולא היו קרביים.
בסדרת ציוצים שפרסם כתב מגל: "רואה שיש פה איזה קמפיין אנטי חרדי בעניין הגיוס דווקא מצד אנשי הציונות הדתית. כלומר כאלה שגדלו בציונות הדתית ונמצאים כיום על הרצף. רבים מהם לא עשו שירות משמעותי. או יותר נכון לא היו קרביים. אבל הם מלאי ביקורת על לומדי התורה".
לאחר מכן כתב מגל: "אז כמה נקודות ברשותכם: 1. אני בעד שמי שלא לומד תורה יתגייס. 2. אני בעד שמי שלומד תורה ימשיך ללמוד. 3. קיצור השירות של חיילי צה"ל בשנים האחרונות רק מעיד על הללהלנד שבו הצבא היה, עכשיו זה מתוקן. 4. לשרת בצה"ל זו זכות קדושה. לשרת בקרבי אדרבה ואדרבה. לא כואב לי שאני תרמתי וילדי יתרמו בע"ה, ובמקביל החברה החרדית תלמד תורה ותשמור רוחנית על עם ישראל. כל אחד בתפקידו. 5. אין חובה להוכיח לאף אחד נאמנות לבונטון. לא בהתקפות על נתניהו, ולא בהתקפות על החרדים. אל תדאגו, יש מספיק מי שיעשה זאת".
מה דעתך בנושא?
34 תגובות
7 דיונים
צפורה
צהל מאמץ עמדות סופר ליברליות-פרוגרסביות ואנטי יהודיות ובכך מקשה על החרדים החפצים בכך - להשתלב. ובנוסף צהל לא נותן לקצינים מעולים להתקדם לפני שיישרו קו עם הדוקטירינות מבית מדרשו שח...
צהל מאמץ עמדות סופר ליברליות-פרוגרסביות ואנטי יהודיות ובכך מקשה על החרדים החפצים בכך - להשתלב. ובנוסף צהל לא נותן לקצינים מעולים להתקדם לפני שיישרו קו עם הדוקטירינות מבית מדרשו שח השמאל הקיצון וקרן וקסנר וכדומה. אז מה צהל רוצה רק בשר תותחים בלי רוח לחימה יהודית ? אסור לקרוא קריאת שמע אסור לאמר דברי תורה ותפילה לפני היציאה לקרב אסור לצייר גרפיטי על בתי אויבים () כי זה משפיל אותם.
המשך 15:18 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמיקם
יש שאיבדו את זה לגמרי. ''תורה מגנא ומצלא'' זו לא המצאה של החרדים. צריך להלחם בהשתמטות של אלו שאינם לומדים, אבל יש פה תגובות שתוקפות את לימוד התורה! השתגעתם?
14:43 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבל מעוז תומך השתמטו
.
14:29 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלון מזרחי?
אם הן שונות ב-360 מעלות אז בפועל הן זהות. מציע קצת ללמוד מתמטיקה במקום גמרא ואז אולי תרשום דברים מעט יותר הגיוניים
13:58 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עוז
תגובות של שמלאנים כולכם רוע שנאה ומחלוקת ערב רב
13:54 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עוז
אני אוהב את כיפות סורגים ומאוכזב מההודעות שלהם
13:52 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מני
בתגובה ל: עוז
יש פה הרבה שמאלנים קיצוניים שונאי ישראל. הם נמצאים בכל האתרים. אלו חבורה של בטלנים מובטלים כמו כל השמאל הקיצוני הלא יצרני ויש לומר אנטי יצרני כמו עורכי דין או עיתונאים ופרסומאים או מגיבים בתשלום
14:19 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עח
גועל נפש של תגובות אני נכנס מדי פעם לראות מה אתם כותבים על החרדים אתם פשוט דוחים למה באתר בשבע התגובות הם שונות ב360⁰
12:05 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
12..
ויפתח השופר את פיו ויאמר
11:26 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
.......
החרדים עומדים על דם אחיהם ועוסקים בגזל בזמן מלחמה. הרצחת וגם ירשת?
11:25 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עוז
בתגובה ל: .......
תתביש תגובה של רשע בטח אחד מהשמלאנים מערב רב
13:53 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כמו שצריך
תיקון - 0מאלנים אפסים
14:13 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לא מרגש
ינון מגל הוא כלבלב של ביבי ראש ממשלת הטבח שדואג רק לכיסאו
11:22 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עוז
בתגובה ל: לא מרגש
הרבה תגובות של שמלאנים כולכם שנאה מחלוקת ורוע
13:54 08.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר