כבשים נגנבו מחווה בבקעה; ואותרו במאהל בדואי שכן
במהלך השבת התקיים אירוע נוסף של טירור חקלאי, במהלכו נגנבו מבעל חווה בבקעה כבשים על ידי אנשי מאבלים לא חוקיים באזור, כוחות הביטחון והמשטרה עצרו חשוד

במהלך השבת, כבשים נגנבו מחווה חקלאית בבקעת הירדן ואותרו לאחר זמן קצר במאהל בדואי סמוך, אחד החשודים בגניבה נלקח למעצר.
במהלך השבת בעליה של חווה חקלאית ועדרי צאן בבקעת הירדן רעה את צאנו בשעות הבוקר המוקדמות, כאשר עשרות בדואים מהמאהלים הלא חוקיים הסמוכים התקדמו לעברו התגודדו סביבו ואיימו על ביטחונו. האיש עזב את המקום וחזר עם עדרו אל החווה אך שם במהלך ספירה שגרתית גילה כי חסרות כבשים בעדר.
בעלי החווה הזעיק כוחות משטרה וצבא למקום, אשר פתחו בסריקות וחיפושים באזורים הסמוכים, תוך זמן קצר התגלו הכבשים החסרות במאהל הבלתי חוקי הסמוך עוג'א אל פוקא, לאחר שככל הנראה נלקחו לשם בעת האירועים האלימים מוקדם יותר בשעות הבוקר.
במהלך החיפושים במקום ייודו לעבר כוחות הביטחון אבנים וחפצים על ידי עשרות מתפרעים בדואים במקום, כוחות הביטחון ביצעו ירי הרחקה באוויר, ואחד מהחשודים במעשים הגניבה וההתפרעות נעצר.
על י דיווחו של בעל החווה הכבשים שנגנבו אינן הראשונות שנגנבו, וכי עשרות כבשים נגנבו מעדרו של בעל החווה על ידי אותם מאבלים לא חוקיים בזמן שהיה במילואים בחודשים האחרונים, והוסיף גם כי הכבשים שנגנבו נפצעו בתהליך הגניבה כאשר הבדואים במקום תלשו מהם תגים וסממנים מזהים באופן שגרם לפציעתם.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו