ברקע הדיווחים כי חמאס מנסה לשקם את יכולותיו הצבאיות בצפון הרצועה, בשבועות הקרובים היקף הפעילות של צה"ל תיגבר באזור, כך דיווח הבוקר (שני) דורון קדוש בגלי צה"ל.
אמש נורתה רקטה מאזור צפון הרצועה לעבר אשקלון ועל פי הערכות באזור נותרו כ-2,000 פעילי חמאס שטרם חוסלו. על פי הדיווח בצה"ל שוקלים את האפשרות לבצע פשיטות חטיבתיות נרחבות באותן הנקודות בהן חמאס מנסה לשוב ולפעול.
עוד באותו נושא
השיגורים חוזרים? צבע אדום בחוף אשקלוןחדשות סרוגים

כמו כן, בצה"ל מעריכים כי קיים נתק מוחלט בין הנהגת חמאס הבכירה לפעילים שנותרו בצפון הרצועה. דוגמא לכך היא ההערכה כי לא מועברות פקודות בין המנהיגות לשטח הצפוני של הרצועה. הפעילות הצבאית שמתקיימת בצפון הרצועה מתבצעת על פי ההערכות על ידי מח"ט העיר עזה עז א-דין אלחדאד.





תגובות
מי שעומדים מאחורי ההחלטה האומללה שמשתלטים על מרחב עוזבים וממשיכים הלאה מבלי להחזיק כוחות כל הזמן כדי לא לאפשר לחמאס לחזור למרחב חייב ללכת הביתה ומיד
לא נחים!!! מרסקים את החמאס!!
קבינט תבוסתן. גנרלים כושלים שעוסקים בפוליטיקה במקום להלחם להרוס להחריב את עזה