ויראלי

צפו: עזתים מפגינים בעד שחרור חטופים

תושבים עזתים תועדו היום כשהם מפגינים בעד שחרור החטופים. במהלך ההפגנה הם הניפו דגלים וקראו לשחרור החטופים על מנת שהם יוכלו לשוב הביתה | צפו

(ללא קרדיט)

תיעוד נדיר במיוחד מעזה הופץ היום (רביעי) בו נראים התושבים, גברים נשים וילדם מניפים דגלים ודורשים לשחרר את החטופים בשביל שהם יוכלו לשוב הביתה. ההפגנה התקיימה בסמוך לבית החולים "חללי אל-אקצא" בדיר אל-בלח שבמרכז הרצועה.

X2Twitter.com_Ofq57yj36O1L1r1e(352p)| צילום: עזתים מפגינים: "שחררו את החטופים"

דובר צה”ל בערבית סגן-אלוף אביחי אדרעי שיתף תיעוד מהפגנה נדירה נגד חמאס סמוך לבית החולים “חללי אל-אקצא” בדיר אל-בלח שבמרכז רצועת עזה, וכתב: “מנהיגי חמאס-דאעש, בראשות סינוואר, הקשיבו לזעקות עמכם, ילדיכם ונשותיכם שמביעים את זעמם על המצב שגרמתם לעזה”.

לדבריו, “הם דורשים מכם להחזיר את החטופים הישראלים לבתיהם כדי שהמלחמה תיפסק והם יוכלו לשוב הביתה. האם הזעקות והדרישות הללו יגיעו למחבואם של מנהיגי חמאס?”.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

9
לוק20
24.01.24

הכל מבויים למען הקהילה הבינלאומית שתבין שלכאורה קיימים תושבים בלתי מעורבים.אם אכן היה זה מצב היינו עדים למרד כנגד החמושים אך לא כך פני הדברים. זו תעמולה שיקרית מאורגנת וממונת על ידי החמאס.

הצטרפו אלינו