פעיל הימין וממייסדי מפלגת עוצמה יהודית, ברוך מרזל, תוקף הבוקר בצורה חריפה את השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, ומאשים אותו בהכנסת דלק לחמאס וטוען כי בשביל כבוד ומשרה בן גביר מכר את הכבוד שלו.

בתגובה לדברים שכתב בן גביר על התנהלותו של נתניהו, השיב לו מרזל: "אתה נותן דלק. אתה שותף מלא מלא לכל מה שנתניהו נותן למחבלים. היללות שלך לא ינקו אותך. אתה ידעת מראש לאן אתה נכנס והוזהרת מראש, אבל בשביל הכבוד מכרת את הדרך שלך. אתה יותר אשם משרי ממשלה אחרים שאינם מבינים כלום".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

השר בן גביר (בנצי רובין/סרוגים)

בן גביר תקף את ראש הממשלה נתניהו וכתב: "לצערי רה"מ בנימין נתניהו מזיז כל הזמן את הקו האדום. פעם נותנים דלק, פעם מוותרים על הומניטרי תמורת הומניטרי, שבוע שעבר החלו להעביר משאיות קמח ועכשיו מקבלים החלטה שלא מבטיחה שהכסף לא יגיע לנאצים מעזה. לצערי גם בימין יש מי שעדיין מושפע מהקונספציה ובין היתר חושב "שפתרונות טובים מגיעים מנורווגיה".