שר הביטחון יואב גלנט שוחח הלילה (בין חמישי לשישי) עם מזכיר ההגנה האמריקני וציין כי ישראל מתקרבת לנקודת הכרעה בצפון.
בשיחה שנערכה בין השניים, התייחס השר גלנט ללחימה מול חיזבאללה וציין כי ישראל מחויבת להחזרת תושבי הצפון לבתיהם בביטחון ומתקרבים לנקודת הכרעה בנושא. עוד הדגיש כי מדינת ישראל מעדיפה לעשות זאת בהסדרה אך במקביל ערוכה לעשות זאת גם באמצעות כח צבאי.
"המטרות לא השתנו, נחושים להמשיך עד להשגתן״
בגזרת הלחימה בעזה השר גלנט עדכן את מזכיר ההגנה על המאמצים המבצעיים בלחימה, בהתקדמות הכוחות בשטח, בפירוק תשתיות טרור, השמדת מנהרות וחיסול מחבלים.
שר הביטחון הדגיש את נחישותה של מדינת ישראל להמשיך עד להשגתן של מטרות המלחמה שלא השתנו- שלילת היכולות הצבאיות והשלטוניות של חמאס והשבתם של החטופים המוחזקים בעזה.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
תושב גבול הלבנון
ב 48 רק הילדים עזבו לחצי שנה את הישובים בגליל המערבי, ב 2023+4 שוב, מי הריבון? ריבונו של עולם, שוב גלותיות.
22:49 19.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
לתקוף ראשונים ולא לתת לחיזבאללה את התענוג לקבוע את הקצב
16:02 19.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר