חדשות

תושבי עזה לקציני צה"ל: "תהרגו את בכירי חמאס"

נחשפו שיחות של תושבי רצועת עזה עם קצינים בצה"ל על מנהיגי חמאס: "הם כולם שם בחו"ל יושבים בבתי מלון, תהרגו אותם. הם הרסו אותנו"

תושבי עזה לקציני צה"ל: "תהרגו את בכירי חמאס"
צילום: (צילום: עבאד אל ראחים חאטיב/פלאש90)

צה"ל חושף הבוקר (ראשון), שיחות של תושבי רצועת עזה עם קציני יחידת 504 באגף המודיעין. בשיחות הם נשמעים כיצד הם מפצירים בצה"ל להמשיך את הלחימה באנשי חמאס בעזה.

מתחילת הלחימה התושבים העזתים, מביעים את הכעס והתסכול הרב על ארגון הטרור חמאס, אשר פוגע קשות באוכלוסייה האזרחית בעזה. בשיחות, ציינו האזרחים כי הם מעוניינים שצה"ל ימשיך את לחימתו בחמאס ויביא להבסת הארגון ופירוקו מכוחו.

af4053bc-7e7a-4bfb-aac9-b5c12f124004
af4053bc-7e7a-4bfb-aac9-b5c12f124004| צילום: תושבי עזה לקציני צה"ל: "חמאס הרס אותנו"

בשיחה נשמעים התושבים כשהם פונים לקצין צה"ל ואומרים לו: "תודיע למנהיגים שלכם: תהרגו את אנשי חמאס שנמצאים מחוץ לפלסטין. תדפקו אותם, תהרגו אותם, אני אומר לך אני יושב לבד, אכלתי אותה, הכל נהרס.

הם כולם יושבים במלון. האנשים סביבנו אומרים, שאלוקים ישמור אותנו מהם. אלוהים יקלל אותם. הרסו אותנו החזירו אותנו 100 שנה אחרונה שאלוהים ימיט עליהם אסון. העם שלנו שבוי אצלם. הכלבים האלו מנצלים את הכוח שלהם עלינו".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

22
12
אני
14.01.24

הם מתכוונים לשר האוצר של חמאס ביבי?