מבזקים
סרוגים

דרעי נגד שרי הימין: גורמים נזק אדיר ליו"ש

יו"ר ש"ס אריה דרעי נגד שרי הימין שקוראים לעידוד הגירה של פלסטינים מעזה: "כל מי שמדבר על להעביר את האוכלוסייה למקום אחר והחזרת ההתיישבות היהודית גורם נזק אדיר ליו"ש, ראינו היום בהאג איך הם מנצלים כל אמירה"

א' שבט התשפ"ד
דרעי נגד שרי הימין: גורמים נזק אדיר ליו"ש
דרעי נגד שרי הימין: גורמים נזק אדיר ליו"ש צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

יו"ר ש"ס ח"כ אריה דרעי התראיין לאבי מימרן ברדיו קול חי ותקף את ההתבטאויות של שרי וחברי הכנסת של הציונות הדתית והליכוד שמדברים על עידוד הגירת פלסטינים מעזה לכל מקום אחר.

"כל מי שמדבר על להעביר את האוכלוסייה למקום אחר והחזרת ההתיישבות היהודית גורם נזק אדיר ליו"ש, מעורר שוב את כל הנושא הפלסטינאי ללא צורך. ראינו היום בהאג איך הם מנצלים כל אמירה. חכמים היזהרו בדבריכם".

בלינקן: "נתניהו הבטיח שלא יקדם הגירה מרצון מעזה"
בלינקן: צילום: בלינקן:

על המלחמה ושחרור החטופים אמר דרעי, שיושב כמשקיף בדיוני קבינט המלחמה: "המטרה העיקרית של המלחמה שנכפתה עלינו היא להסיר את האיום מרצועת עזה באופן אמיתי. היום כולם מבינים עם מה יש לנו עסק. 550 ק"מ של מנהרות ועשרות אלפי לוחמים. אף מדינה בעולם לא התמודדה עם כזה דבר".

על עסקת החטופים: "אם יש סיכוי לשחרר אפילו חטוף אחד בעסקה – צריך להותיר פתח, גם בתמורה למחירים כמו הפסקת אש ושחרור אסירים כבדים. אבל אין שום עסקה שתוביל לסיום המלחמה"

אריה דרעי הגירה מרצון ישראל במלחמה רדיו קול חי