ברשתות התקשורת הפלסטיניות השונות דווח בימים האחרונים כי במהלך תקיפה שבוצעה מוקדם יותר השבוע באיזור רפיח נהרגו שני עיתונאים בשם חמזה אלדחדוח ומצטפא ת׳ריא.
מידע מודיעיני שיש בידי צה״ל מוכיח את זהות שני המחוסלים כפעילים בארגוני הטרור ברצועה שלקחו חלק בקידום פעולות טרור נגד כוחות צה"ל.
טרם התקיפה, השניים הפעילו רחפנים באופן שיצר איום ממשי על כוחותינו, אשר הכווינו כלי טיס של חיל האוויר לתקיפת המחבלים אשר היו אחראים על הפעלתו.
מצטפא ת׳ריא משמש כפעיל בארגון הטרור חמאס בחטיבת העיר עזה. מסמך שאותר על ידי כוחות צה״ל בשטח הרצועה במהלך הלחימה מראה מבנה ארגוני של כלל הפעילים בגדוד אלקאדסיה של הארגון, בו מצוין שמו של מצטפא לצד תפקידו בארגון – סגן מפקד חולייה.
חמזה ואאל חמדאן אל דחדוח, משמש כפעיל בארגון הטרור גא״פ ומבצע פעולות טרור נגד מדינת ישראל. במסמכים שאותרו על ידי כוחות צה״ל במהלך הלחימה בשטח הרצועה, מופיע דחדוח ברשימה של פעילים מתחום ההנדסה האלקטרונית של הגא״פ. עוד מופיע במסמכים כי בעבר שימש דחדוח כסגן מפקד מחלקה בגדוד זייתון בארגון וכיום הוא אחראי גזרה ביחידה הרקטית של הגא״פ.
מה דעתך בנושא?
25 תגובות
3 דיונים
מוטי מהדרום
עיתונאים בשליחות "הארץ"
07:21 14.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מוטי מהדרום
עיתונאים בשליחות "הארץ"
07:21 14.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאוחדים ודורשים
מאוחדים משמאל ומימין ודורשים למחוק את דרום לבנון ולספח נקי לישראל ולמחוק את רצועת עזה ולא להשאיר בניין אחד,שלא ייפגעו חיילי צהל מלוחמת שטח בנוי צפופה כל כך ומתת קרקע...
מאוחדים משמאל ומימין ודורשים למחוק את דרום לבנון ולספח נקי לישראל ולמחוק את רצועת עזה ולא להשאיר בניין אחד,שלא ייפגעו חיילי צהל מלוחמת שטח בנוי צפופה כל כך ומתת קרקע מנהרות ומטעני נפץ, צלפים ,RPG נגד טנקים, ועוד הפתעות ושלמפלצות חמאס ומשפחותיהם לא יהיה לאן לחזור ולא יוכלו שוב לפגוע ביהודים, אלא יעברו לטורקיה,תימן, אירן ושאר מדינות שתומכות בהם, ואח"כ לספח את השטח נקי למדינת ישראל כדי שלעולם לא ישחטו יותר יהודים מרצועת עזה.
המשך 23:55 13.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ם
מזל טוב ברכותיי לנוגעים בדבר. סעו ל72 ...
מזל טוב ברכותיי לנוגעים בדבר. סעו ל72 בתולות.
המשך 14:43 12.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נחמן
כן יירבו מחבלים מחוסלים
09:38 12.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פנינה נוי
עוד מחוסלים עוד עוד
09:04 12.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הציוני
הייקר ששקרי עמלק נחשפים בכל זמן!
02:56 12.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי המזמר
ההוכחות הכי טובות , שהם עברו לעולם הבא.......
20:50 11.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דודו
העיקר הם תובעים את ישראל בהג. פשע מלחמה הם תובעים נבלות סרוחות.
19:24 11.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מינדל
זבל אנושי הפך לזבל באדמה.
19:01 11.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר