אם אתם מארחים או שסתם בא לכם שתהיה בבית קופסא לנשנושים טעימים, ארגנו לכם מתכון לתמרים ממולאים בגבינת קממבר ואגוזי מלך שיסגרו לכם את הפינה הזו אבל גם ישמרו לכם על הגזרה.

מצרכים:

גבינת קממבר

12 אגוזי מלך

12-15 תמרים מסוג מג'הול

12-15 רצועות סייטן

דבש

טימין טרי

(צילום: Teka Studio)

הוראות הכנה

חוצים את התמרים ומגלענים במידת הצורך. פורסים את הקממבר וחותכים כל פרוסה לחלקים קטנים יותר בכדי למלא את התמרים, ולאחר מכן ממלאים כל תמר בחצי אגוז. מהדקים ועוטפים כל תמר ברצועת סייטן המתאימה לרוחב של התמר.

מסדרים את התמרים המצופים בתבנית מרופדת וצולים בתנור בעל תוכנית טיגון באוויר חם, ב-200 מעלות למשך 10-15 דקות. לחלופין, ניתן לצלות באותם התנאים בסיר טיגון אוויר חם. מגישים עם מעט דבש ומקשטים בעלי טימין טריים.

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.