מבזקים
סרוגים
הותר לפרסום

עמאר מנסור ממזרח י-ם נרצח בפיגוע בבנימין

הותר לפרסום כי עמאר מנסור, בן 33 ממזרח ירושלים, הוא הגבר שנרצח הבוקר (ראשון) בפיגוע הירי בבנימין. כוחות צה"ל ממשיכים במרדף אחר המחבלים

כ"ו טבת התשפ"ד
עמאר מנסור ממזרח י-ם נרצח בפיגוע בבנימין
עמאר מנסור ממזרח י-ם נרצח בפיגוע בבנימין צילום: (צילום: דוברות בנימין)

הותר לפרסום כי עמאר מנסור, בן 33 תושב מזרח ירושלים, הוא הגבר שנרצח הבוקר (ראשון) בפיגוע הירי בבנימין.

כאמור, פיגוע הירי התרחש הבוקר בכביש 465 סמוך לצומת המשטרה הבריטית בגזרת בנימין. מנסור נפצע קשות מהירי, ולאחר ביצוע בדיקות רפואיות, חובשים ופראמדיקים של מד"א נאלצו לקבוע את מותו.

בן 30 נרצח בפיגוע ירי בצומת המשטרה הבריטית בבנימין
בן 30 נרצח בפיגוע ירי בצומת המשטרה הבריטית בבנימיןצילום: בן 30 נרצח בפיגוע ירי בצומת המשטרה הבריטית בבנימין

חובש רפואת חירום במד"א בנימין רוזנבאום סיפר: "הגענו במהירות למקום, ראינו גבר כבן 30 יושב ברכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה וסובל מפצעי ירי בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה קריטית ונאלצנו לקבוע את מותו".

בהמשך דובר צה"ל עדכן כי לוחמים וכוחות נוספים שהוקפצו פתחו במרדף אחר המחבלים וחוסמים צירים במרחב. ראש מועצת בנימין ישראל גנץ אמר כי מדובר ב"פיגוע ירי עם תוצאות קשות. הטרור רודף אותנו בכל מקום ואנחנו צריכים למגר אותו בכל מקום. חייבים להיות אגרסיביים מול הטרור ולצאת לפעילות נרחבת גם כאן באזור רמאללה וביהודה ושומרון בכלל"

 

אהובה יצחק עמרם בנימין מזרח ירושלים פיגוע ירי