חדשות

נתניהו להוכשטיין: "מחויב לשינוי יסודי בגבול לבנון"

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש עם היועץ האמריקני עמוס הוכשטיין ואהבהיר כי "ישראל מחויבת להביא לשינוי יסודי בגבולה עם לבנון, כך שתושבי הצפון ישובו לבתיהם וייהנו מביטחון ומתחושת ביטחון"

נתניהו להוכשטיין: "מחויב לשינוי יסודי בגבול לבנון"
צילום: (צילום: עמוס בן גרשום\לע"ם)

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש הערב (חמישי) עם היועץ הבכיר של נשיא ארה"ב, עמוס הוכשטיין, בלשכת רה"מ בתל אביב.

נתניהו הוכשטיין
נתניהו הוכשטיין| צילום: (צילום: איתי בית-און /לע"מ)

במהלך הפגישה נתניהו הבהיר ליועץ האמריקני כי ישראל מחויבת להביא לשינוי יסודי בגבולה עם לבנון, כך שתושבי הצפון ישובו לבתיהם וייהנו מביטחון ומתחושת ביטחון. עוד הדגיש כי "לא נעצור עד להשגת יעד זה, בין אם בדרך הדיפלומטית, שמועדפת על ישראל, ובין אם בכל דרך אחרת".

(עמוס בן גרשום\לע"מ)

"ישראל שאחרי המתקפה הרצחנית בשבת של ה-7 באוקטובר נחושה, נועזת ומלוכדת מאי פעם" אמר נתניהו להוכשטיין. "מי משכנינו שטרם הבין זאת, יבין זאת היטב בהמשך, גם בדרום, גם בצפון ובכל זירה אחרת".

תגובות

2
2
אם ביבי אמר שהוא מחויב אפשר להתחיל לדאוג
05.01.24

מתי הוא קיים הבטחה

1
א
04.01.24

לפיד,גנץ,בנט עשו את הסכם הכניעה עם חיזבאללה גנץ, לפיד ובנט בהכוונת האחים המוסלמים בממשלתם-תומכי חמאס הנאצי, חיזבאללה ואיראן, וביחד עם ממשל ביידן, עשו את הסכם הכניעה הימי לחיזבאללה!הם קרעו שטחי מדינה בגודל של יותרמפי17 מת"א ומקורות גז בשווי מאות מיליארידם שיילכו לחיזבאללה!לפיד הדפר אמר שההסכם,ציטוט: "ירחיק אתהעימות בזירה הצפונית"