יום השנה לחיסול קאסם סולימאני. בסביבת בית הקברות בו הוא טמון בעיר כרמאן, אירעו 2 פיצוצים בסמוך לטקס האזכרה שלו. ככל הנראה נשמעו במקום שני פיצוצים בהפרש של כמה דקות והחלה נהירה המונית של אנשים לכיוון היציאה.
ככל הנראה חלק מהנפגעים הם כתוצאה מדריסה של ההמון ולא מהפיצוץ עצמו. כוחות הצלה חשו לאזור ומדיווחים ראשונים מדובר על יותר מ-70 הרוגים ועוד כ-80 פצועים.
הרשויות באיראן מדברות כי מדובר בפיצוץ של בלוני גז.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
סולימאני היה מפקד משמרות המהפכה האיראנים והוא המוח והמארגן של רשת הטרור שטווה המשטר השיעי במזרח התיכון מאיראן, לחיזבאללה בלבנון, החות'ים בתימן ועוד פלגים מוסלמים קיצוניים בעולם הערבי. לא מן הנמנע שמתקפת חמאס על ישובי עוטף עזה הייתה פרי תיכנונו.
הוא חוסל על ידי ממשל טראמפ בדיוק היום לפני 4 שנים, בעת שנסע ברכבו בסמוך לשדה התעופה בבגדאד. מאז הפך יום מותו למפגן של המשטר האיראני במלחמה נגד העולם המערבי וישראל.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
חרב ודרב
התחילה מלחמת העולם השלישית זה חא יגמר טוב
16:14 03.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי
השאלה מי ההרוגים מי נמצא בתוכם. האם יש שם מנהיגים
15:56 03.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלום ק.
טוב מאד! רק חבל שלא היו 70000.
15:54 03.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרדכי
כל הכבוד . כן יאבדו כל אויביך ....
14:21 03.01.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר