חדשות

צפו: 4 משגרי רקטות ו-9 פירים נתפסו באל בורייג'

צוות הקרב של חטיבה 188 פשט ועצר עשרות מחבלי חמאס בתוך בית ספר באל בורייג׳, המחבלים הסתתרו מאחורי נשים וילדים, אך הלוחמים הצליחו להשתלט על בית הספר והמחבלים נלקחו לחקירה

((צילום: דובר צה"ל))

דובר צה"ל מוסר כי צוות הקרב החטיבתי של חטיבה 188 פועל מתחילת השבוע במחנה אל בורייג׳ שבמרחב מחנות המרכז ברצועת עזה. במהלך פעילותם במרחב, לוחמי החטיבה נתקלים במחבלים רבים אשר תוקפים את הכוח מתוך מבנים וממרחבי אוכלוסייה אזרחית. מתחילת הלחימה במחנה, איתרו הלוחמים ארבעה משגרי רקטות והשמידו אותם וחשפו תשעה פירים.

חטיבה 188 במרחב בית ספר

ביום חמישי האחרון, התקבל מידע מודיעיני על התבצרות של עשרות מחבלי חמאס בתוך בית ספר יחד עם אוכלוסייה אזרחית, המחבלים ניצלו את נוכחות האזרחים במרחב בית הספר על מנת לבצע ירי של RPG ונשק קל לעבר הכוחות תוך שהם מסתתרים מאחורי נשים וילדים. לוחמי צוות הקרב של חטיבה 188 בפיקוד מפקד החטיבה פשטו על בית הספר. המחבלים נעצרו ונלקחו להמשך חקירות כוחות הביטחון.

יהודית לזרוביץ'

'ינסקי על הפעילות בבית הספר

בנוסף, פעלו לוחמי צוות הקרב של חטיבה 188 בבית חשוד בו אותרו אמצעי לחימה ופיר המוביל לתוואי תת קרקעי

פעילות לוטר
(משגרי הרקטות שנחשפו, (דובר צה"ל)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
אחמד
30.12.23

צריך לפצצה את הבית הספר. על כל יושביהם כולל נשים וילדים. כולם מחבלים

הצטרפו אלינו