במפלגת עוצמה יהודית מגיבים למחנה הממלכתי ומבהירים כי המחלוקת עם בני גנץ אינה רק סביב סיום כהונתה של נציבת שב"ס קטי פרי, אלא מדובר במחלוקת הרבה יותר עמוקה.

"המחלוקת שלנו עם בני גנץ היא לא רק בעניין כהונת נציבה ששותפה למחנה הקונספציה ועושה זאת בכניעה והכלה של המחבלים בבתי הסוהר, אלא על כל התנהלות הלחימה שנגררת אחרי גנץ: הכנסת סחורות לעזה במאות משאיות, מתן דלק וסיוע הומניטרי לחמאס, וניסיונות של גנץ להוריד את עצימות הלחימה", נמסר מטעם המפלגה.

הגורמים הוסיפו כי "נציבת שב"ס הייתה צריכה ללכת הביתה מזמן, בין השר בן גביר לבינה יש חוסר אמון מוחלט, והודעתה המשתלחת והבוטה בצורה אישית נגד השר הממונה עליה, בניגוד לכל כללי הממשל ולכללים הדמוקרטיים, הוכיחה זאת היטב".

במפלגתו של בן גביר תקפו ואמרו: "נציבת שב"ס שטייחה את פרשת הסרסור בסוהרות ולא הפיקה לקחים ולבריחת המחבלים מכלא גלבוע, ניהלה משא ומתן עם אסירי החמאס בניגוד להנחיית השר, התחייבה בפני המחבלים כי לשר אין סמכות לשנות את התנאים שלהם ללא החלטת הקבינט וגם בימים אלו מספקת מזרונים לאסירי הנוח'בה, לא תישאר בתפקידה יום אחד נוסף".