קצ'יו א-פפה: כך תכינו את המנה האיטלקית המסורתית
רוצים לטעום את המנה האיטלקית המפורסמת, אבל המצב לא מאפשר לנסוע לאיטליה? כך תכינו קצ'יו א-פפה בבית, בקלי קלות
קצ'יו א-פפה, המנה הקלאסית מהמטבח האיטלקי, היא מנה שמקדשת את חומרי הגלם שבה- גבינות משובחות. אם תמיד רציתם לטעום את הפסטה המפורסמת תשמחו לדעת שאתם לא צריכים לעלות על מטוס לרומא, או אפילו לצאת למסעדה האיטלקית הקרובה- אתם יכולים בקלות להכין אותה בבית.
מצרכים:
חבילת ספגטי 450 גרם
150 גרם גבינת פקורינו רומנו מגוררת
100 גרם גבינת פרמג'אנו רג'אנו מגוררת
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס מים חמימים 40 צלזיוס
אופן ההכנה:
מטגנים על מחבת על אש נמוכה במשך 4 דקות את הפלפל ושמים בצד (ממשיך להתבשל במחבת ללא אש). בבלנדר את המים החמים והגבינות ומערבבים עד שיופיעו גושי גבינה ונוצר קרם שמנת. מבשלים את הפסטה אל דנטה (מבושלת אך עדיין מעט קשה), מסננים אותה ומוסיפים למחבת עם הפלפל לאידוי (ללא אש). מוסיפים את שמנת הגבינה שיצרנו, מערבבים היטב ומגישים.
המתכון באדיבות השף האיטלקי וזוכה "מאסטר שף", מסימיליאנו די מתאו
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו