ישראל במלחמה היום ה-80. היישוב יצהר הודיע הלילה (שני) על נפילתו בקרב של יהונתן לובר הי"ד ברצועת עזה. יהונתן, תושב יצהר, אברך בישיבת רועה ישראל ורכז שכבת נוער צעירים ביישוב.
יהונתן הוא בנו של איש התיאטרון חגי לובר ובן דודם של הלל ויגל יניב הי"ד שנרצחו בחווארה לפני כמה חודשים.
חגי, אביו של יהונתן כתב: "בשם כל עם ישראל אנו גאים בו ומודים לו על שהיה שותף במחיקת הרע בעולם ובהשמדת אויבינו. אין בליבנו על הקדוש ברוך הוא. אין בליבנו על ממשלת ישראל. אין בליבנו על צה"ל וההחלטות של מפקדיו בשטח".

"אנחנו מחבקים את כל עם ישראל ומבקשים מהתקשורת ומכל אחד בעם שלנו אנא, יום אחד של אחדות לעילוי נשמתו אנא אל תכתבו ואל תשדרו שום דבר של מחלוקת , אנא , דברו טוב הבליטו את הטוב במקבלי ההחלטות ובעם הנפלא שלנו שיהונתן היה גאה להילחם בשבילו. אנא יום אחד של אחדות ודיבורים טובים. יהונתן כל כך יהיה שמח למעלה".

מה דעתך בנושא?
8 תגובות
1 דיונים
אזרח מודאג
אין מילים לנחמה, עם ישראל עימכם ומשתתף בצערכם הכבד. העם בוכה
14:57 26.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אליהו
אֵיךְ נָפְלוּ גִבֹּרִים בְּתוֹךְ הַמִּלְחָמָה יְהוֹנָתָן עַל בָּמוֹתֶיךָ חָלָל.???? שמואל ב א כ"ה
10:58 26.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלי
אֵיךְ נָפְלוּ גִבֹּרִים בְּתוֹךְ הַמִּלְחָמָה יְהוֹנָתָן עַל בָּמוֹתֶיךָ חָלָל.???? שמואל ב א כ"ה
10:58 26.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רחל
ברוך דיין האמת יהי זכרו ברוך
10:17 26.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קובי
ברוך דיין האמת
01:42 26.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דידי לוי
הלב כבר לא יכול לסבול יותר, כל יום מאבדים לוחמים ואנו הכי רחוקים מהשגת היעדים. צריך לקחת החלטה קשה ולנצור אש
23:31 25.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זה או אנחנו או הם...
בתגובה ל: דידי לוי
אם נוצרים אש אז ה7.10 יחזור על עצמו שוב חס וחלילה...מצב קשההה
09:59 26.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלום
הוא גם בנו של חגי לובר
22:57 25.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר