ויראלי

"חסר מודעות; תתבייש": גנץ הסתבך; איילת שקד גיבתה

השר בני גנץ העלה תמונה שלו עם נעה תשבי כשהוא מחוייך, וחטף ביקורת ברשת. איילת שקד יצאה להגנתו: "אירוע הוקרת תודה, שמארח אב שכול מהמלחמה, למסבירה שלנו מעבר לים, הופך לסיבה למריבה?"

((צילום: מארק ישראל סאלם/ פול))

יו"ר המחנה הממלכתי, השר בני גנץ, השתתף אמש באירוע הוקרה לנעה תשבי על חלקה בפעילות ההסברה הישראלית. האירוע נערך בביתו של איש העסקים, אייל ולדמן, שבתו דניאל נרצחה בטבח במסיבה ברעים.

תמונה בה נראה גנץ מחבק את נעה תישבי כשהוא מחוייך, עוררה עליו זעם רב. איש התקשורת ינון מגל כתב: "מגניב בפנטהאוז של אייל ולדמן ("דם הנרצחים על ידיו של נתניהו") בקוקטייל של נועה תשבי עם כוס ויסקי ביד. בכיף. רק נזכיר שכשיריב לוין צחק בכנסת פתחו מהדורות שזה קורה "כשנהרגים חיילים".

עיתונאי 'הארץ' מיכאל האוזר טוב, כתב: "לא ברור (בלשון המעטה) מה בני גנץ, חבר קבינט המלחמה, עושה בערב קוקטייל שכזה והאם אין לו דברים חשובים יותר לעשות מלהרים לנעה תישבי".

פרשן הספורט משה פרימו תקף אף הוא את גנץ וכתב: "תמונה נוראית בני גנץ. אני שאין לי קשר למלחמה לא חגגתי כלל מ 7 באוקטובר, איך אפשר? חילים נקברים כל יום ואתה בן אדם חסר מודעות ורגש. תתבייש".

מי שיצאה להגנתו של גנץ, היא השרה לשעבר איילת שקד, שהשתתפה אף היא באירוע. שקד כתבה: "השתגעתם? אירוע הוקרת תודה, שמארח אב שכול מהמלחמה, למסבירה שלנו מעבר לים, הופך לסיבה למריבה? מה מניע אתכם? אתם לא מבינים שרק יחד ננצח? בואו איתי לניחומי אבלים יום יום ותראו גם אתם את העצב, אבל גם את העוצמות ואת התקווה. רק ביחד ננצח".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

113 תגובות
91
אבי
25.12.23

אב שהבת שלו נירצחה עורך מסיבת קוקטייך

הצטרפו אלינו