בתגובה לביקורת

נתניהו: "מי שחושב שנעצור – לא מחובר למציאות"

ראש הממשלה נתניהו התייחס לדיווחים על הפסקת אש ארוכה ואמר כי "לא נפסיק את הלחימה עד להשגת כל המטרות שהוצבו, כל מחבלי החמאס מהראשון עד אחרון הם בני מוות"

(נתניהו (עומר מירון/לע"מ))

ראש הממשלה בנימין נתניהו בהצהרה לפני זמן קצר על המשך הלחימה נגד החמאס: ״אנחנו ממשיכים במלחמה עד הסוף. היא תימשך עד לחיסול החמאס – עד לניצחון".

נתניהו נמשיך במלחמה
נתניהו נמשיך במלחמה| צילום: נתניהו (צילום: עומר מירון/לע״מ)

"מי שחושב שנעצור לא מחובר למציאות" אומר נתניהו. "לא נפסיק את הלחימה עד להשגת כל המטרות שהצבנו: חיסול החמאס, שחרור חטופינו והסרת האיום מעזה. אנחנו תוקפים את החמאס באש – אש תופת. בכל מקום, כולל היום

"אנחנו גם תוקפים את עוזריהם מקרוב ומרחוק. כל מחבלי החמאס, מהראשון עד האחרון, הם בני מוות. יש להם רק שתי אפשרויות: להיכנע או למות". דבריו של נתניהו אמורים על רקע דיווחים שונים בדבר הפסקת אש ארוכה שתבוא בימים הקרובים תמורת שחרור חטופים נוספים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

12
בני
20.12.23

אז אמר מי שחושב שהוא דובר אמת, לא מחובר למציאות

הצטרפו אלינו