ברנז'ה

אחרי הביקור בעוטף: המפיק ההוליוודי הגיע לכותל המערבי

המפיק ההוליוודי היהודי סקוטר בראון הגיע בשבוע האחרון לישראל לביקור הזדהות ותמיכה מקרוב, ולא שכח לבקר גם בכותל המערבי

אחרי הביקור בעוטף: המפיק ההוליוודי הגיע לכותל המערבי
צילום: (באדיבות: איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם')

סקטר בראון, המפיק ההוליוודי שגילה את ג'סטין ביבר, הוא יהודי אמריקאי שהביעה ברשתות החברתיות תמיכה רבה בישראל. בשבוע האחרון הגיע לארץ לביקור תמיכה והזדהות, ואחרי שביקר בעוטף עזה, במטה החטופים והגיע לבתי החולים לפגוש את הפצועים, הגיע הבוקר בראון אל הכותל המערבי.

WhatsApp Video 2023-12-20 at 11.39.17| צילום: (באדיבות: איציק אוחנה 'כיכר השבת' ו'הרבנית של האינסטגרם')

בראון מוכר בתעשיית המוזיקה העולמית בין היתר כמנהל של אמנים מהמפורסמים בעולם, ביניהם ג'סטין ביבר, אריאנה גרנדה, דמי לובאטו ועוד. בעמוד האינסטגרם הפעיל שלו תיעד ל-3.8 מיליון עוקביו את הזוועות בכפר עזה ובבארי, וכתב כי הגיע לראות את זה בשביל עצמו: "אני שמח מאוד שהגעתי", כתב בפוסט באינסטגרם, אך הבהיר כי לא מדובר בטיול פוליטי: "מדובר על אנושיות ותמיכה בחפים מפשע שאבדו ב-7 באוקטובר ובני ערובה שעדיין נעדרים".

בראון התייחס גם לתגובות השליליות שקיבל על הגעתו לישראל, וכתב: "וכל מי ששונא אותי על זה שבאתי – הייתי מגיע שוב ושוב, וניחשתם נכון… שוב. עם ישראל חי!".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
רפאלה
26.12.23

אז הוא היה מה הוא רוצה? למי איכפת ביכלל?