מבזקים
סרוגים

104 מתים: חיזבאללה הודיע על הרוג נוסף בלבנון

בחיזבאללה הודיעו על פעיל נוסף שנהרג משורות ארגון הטרור: אחמד חסן מכחל מדרום לבנון. זה ההרוג השישי שעליו חיזבאללה מודיעים בשבוע האחרון, וההרוג ה-104 מתחילת המלחמה

ב' טבת התשפ"ד
104 מתים: חיזבאללה הודיע על הרוג נוסף בלבנון

מחיר המלחמה ממשיך לעלות: חיזבאללה הודיעו הבוקר (חמישי) על פעיל נוסף שנהרג משורות ארגון הטרור: אחמד חסן מכחל מדרום לבנון. מדובר בהרוג השישי של חיזבאללה בשבוע האחרון.

בכך מספר ההרוגים שעליהם חיזבאללה הודיעו מתחילת המלחמה עלה ל-104 מחבלים בסך הכל. עם זאת, בצה"ל מעריכים כי מספר ההרוגים בארגון גבוה יותר במציאות.

צפו: צה"ל תוקף חוליית מחבלים בשטח לבנון
צפו: צהצילום: צפו: צה

כזכור, אמש דווח כי כוחות צה"ל תקפו חוליית מחבלים בשטח לבנון, זאת לאחר שבוצעו מספר שיגורים לעבר מרחב יפתח שנפלו בשטחים פתוחים. במקביל, מטוס קרב תקף תשתית טרור ומבנה צבאי של הארגון.

בהצהרה שנשא מוקדם יותר השבוע, דובר צה"ל דניאל הגרי אמר כי "יותר מ-100 אלף תושבי דרום לבנון התפנו צפונה. אנחנו ממשיכים לתקוף יעדי טרור נוכח המשך הירי לעבר הצפון". לדבריו, "חיזבאללה ממשיך לפעול מתוך הכפרים והשטחים ומסכן את אדמת לבנון – זו פעולת טרור".

הרוגים חיזבאללה ישראל במלחמה לבנון