אזעקות צבע אדום נשמעו כעת (שישי) ביישובי גוש דן, ביניהם תל אביב, גבעתיים ורמת גן. המטח הנוכחי מגיע מספר שעות לאחר שדווח על שמיעת פיצוצים ביישובי המרכז, כאשר נבדקה אפשרות לכך שמדובר ברקטות ששוגרו ונפלו בים.
לפי הדיווחים הראשונים, מספר יירוטים נרשמו במרכז, וכן דווח על נפילת רקטה ורסיסים בכניסה לתל אביב. מהמשטרה נמסר כי שוטרים מבצעים כעת סריקות נרחבות על מנת לאתר זירות נפילה של פריטי רקטה בתחום המחוז. בשלב זה לא דווח על נפגעים או נזק.
במקביל דווח על חשד לחדירת כלי טיס עוין בגולן, כאשר תושבי אזור קו העימות נדרשו להיכנס למרחבים מוגנים. לאחר כ-15 דקות, פיקוד העורף עדכן שהאירוע הסתיים.
זו הפעם השלישית שבה נורו רקטות לעבר תל אביב בשבוע האחרון, מאז חידוש הלחימה ברצועת עזה. ביום שלישי האחרון נרשם מטח כבד לעבר המרכז, כאשר 12 רקטות נורו ו-10 מהן יורטו על ידי כיפת ברזל. אחת נחתה בצפון תל אביב ואחת בדרום תל אביב.

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אלון
למה אני מקבל את העדכון רק עכשיו אם זה היה שבוע שעבר
15:57 14.12.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר