חדשות

בפעם השנייה: דיווחים על פיצוצים בבירת תימן

פיצוצים נשמעו בצנעא בירת תימן שעל פי הדיווחים מדובר בתקיפות מל"טים נגד בסיסים צבאיים, מחסני נשק ואתרי לוגיסטיקה במדינה

(מהווים גם איום כלכלי, החות'ים (צילום: ללא קרדיט))

כלי תקשורת בתימן דיווחו (שלישי) כי מל"טים התקיפו ארבעה יעדים בצנעא במהלך הלילה. לדבריהם, התקיפות אירעו במספר בסיסים בג'באל אייבן סבחייה ובבסיס חיל האוויר אל דילאמי. על פי הדיווח מדובר במחסני נשק ואתרי לוגיסטיקה של צבא החות'ים.

זוהי הפעם השניה בה נשמעים דיווחים על פיצוצים במדינה, בשבוע שעבר, על פי הדיווח בוצעה תקיפה שכוונה נגד מחסן נשק של החות'ים, בהם הכוחות החזיקו טילים ורקטות.

האירועים האחרונים מגיעים על רקע האיומים של החות'ים נגד ישראל, ששלחו טילים ורחפני נפץ מתימן אל עבר ישראל מספר פעמים בשבועות האחרונים. בהמשך האיומים כללו גם השתלטות על ספינות בים האדום, מה שמאיים על בטיחות הספינות הנושאות מטען ומשלוחים לעבר ישראל.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
גולייט ברמלי יוספזון
05.12.23

חותלנד יש לשטח את חותלנד-------להפוך אותה לארץ דמוי מאדים---------בלי חיים בלי צומח---ישארו רק הכפכפים של מי שנקראו חותים

הצטרפו אלינו