חדשות

בניגוד להתחייבות: מחבלי הנוחבה פגשו עורך דין

בניגוד להבטחות לפיה מחבלי חמאס מהשבת השחורה לא יפגשו עורך דין, נחשף היום כי חלקם פגשו בעורך דין ואף נחשפו למידע שהיה אסור עליהם להיחשף אליו

בניגוד להתחייבות: מחבלי הנוחבה פגשו עורך דין
צילום: מחבלי נוחבה בישראל (צילום: דוברות שב"ס)

חלק ממחבלי חמאס שהשתתפו בטבח ב-7 באוקטובר נפגשו והתייעצו עם עורך דין במתקן צבאי, למרות צו המונע מהם לעשות זאת כדי לבודד אותם מהעולם החיצון. כך חשף היום אבישי גרינצייג בכאן 11.

המחדל נובע ככל הנראה מהבלגן ואי-הסדר ששררו במערכת בימים הראשונים לאחר הטבח, ומכך שהמחבלים הוחזקו וטופלו בידי גורמים שונים – משטרת ישראל, צה״ל ושב״כ.

בנוסף נחשף כי מידע עדכני שהגיע למחבלים במהלך החקירות, לא היה אמור להיות ברשותם אם ההפרדה שלהם מהעולם החיצון הייתה הרמטית.

כזכור, בשבוע שעבר היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב מיארה אישרה היום כי ניתן יהיה להאריך את מעצרם של מחבלי חמאס שנתפסו לאחר הטבח ולשלול מהם מפגש עם עורך דין למשך 90 יום.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

71
65
אנדר וויגין
13.07.24

שכל המחבלים יקבלו טחורים ועצירות! אמן! מה קרה? מה אתם צוחקים????????? טחורים ועצירות ביחד זה ממש כואב! נראה את הנאצים האלו מחזיקים מעמד אם זה! אמן שהם לא יוכלו לשבת מרב כאבים!

64
טוב טוב הגמד
03.12.23

מחבלים הדבר היחיד שאמור לפגוש אותם זה 5.56

1
דבורה
04.12.23

עוד פדיחה של השר השמן עם האקדח והפיתות מתאים לממשלת האפסים שהורסת אותנו.

2
אנדר וויגין
02.01.24

דבורה: לכי תחזרי לכוורת שלך! שמאלנית כפוית טובה! לא סתם יש לך שם של חרק!

63
איציק הימן
03.12.23

מסיבות הומניטריות צריך להרדים אותם. איני מתכוון לעונש - מדובר ברוצחים סדרתיים שימשיכו לרצוח ככל שיוכלו, לכן חובה להמיתם, בהומניות כמובן. אלא אם קיים טיפול רפואי למצבם.