חדשות

משפחת החטוף ששוחרר: "הפרסומים לא מדויקים"

אחיו ואחותו של רוני קרובי ששוחרר משבי החמאס: "רוני מרגיש טוב מאז שחזר מהשבי, חשוב לנו להדגיש שהפרסומים הרבים אינם מדויקים ולעיתים מעוותים"

משפחת החטוף ששוחרר: "הפרסומים לא מדויקים"
צילום: רוני קרבוי (צילום: עצמי)

שלושה ימים אחרי ששוחרר משבי ארגון הטרור החמאס, אחיו ואחותו של רוני קריבוי ישראלי בעל אזרחות רוסית ששוחרר בזכות לחץ של פוטין מוציאה הודעה לתקשורת דרך מטה המשפחות: "מודים לכל אזרחי מדינת ישראל על התמיכה, חשוב לנו להדגיש שהפרסומים הרבים אינם מדויקים ולעיתים מעוותים".

אחיו ואחותו של רוני קריבוי על שחרורו משבי החמאס: ״מודים לכל אזרחי מדינת ישראל על התמיכה, לא נעצור עד שכל המשפחות יקבלו את יקיריהן בחזרה. רוני מרגיש טוב מאז שחזר מהשבי המשפחה לצידו, תומכת בו על מנת שיוכל לחזור לחייו הרגילים מהר ככל שאפשר. אנחנו ערים לשיח סביב האירועים שקרו לרוני במהלך השבי, חשוב לנו להדגיש שהפרסומים הרבים אינם מדויקים ולעיתים מעוותים".

"רוני אזרח מדינת ישראל בעל אזרחות רוסית מאז היוולדו במדינת ישראל. אנחנו מודים לכל מי שהיה לו חלק בשחרורו של רוני משבי החמאס: לצה״ל, משרד החוץ, לשרי קבינט המלחמה ולממשלת רוסיה.נקח מספר ימים כדי לעטוף את רוני ולאחר מכן נחזור לפעילות במטה המשפחות – לא נעצור עד ששאר המשפחות יקבלו את יקיריהן בחזרה משבי החמאס"

אנחנו מבקשים מכלי התקשורת בארץ ובעולם לכבד את הפרטיות שלנו.אין בכוונתנו להתראיין כרגע בנושא, מכיוון שכל מאמצינו בשיקומו של רוני. במידה ויהיה שינוי, נעדכן דרך דוברות מטה המשפחות״

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

16
11
ציונה
29.11.23

העיקר שחזר ותנו לו לחזור לשיגרת חיו

10
קרדאי
30.11.23

בטח יבקש עכשיו לקבל ביטוח לאומי יגיד שהוא קיבל הלם חטיפה כמו כל הרוסים

1
בר יפה
30.11.23

מגעיל מצידך לכתוב את זה. לא היית רוצה להיות במקומו

2
שלומקה
30.11.23

הלוואי שתקבל קצבת נכות 100% + מיטה במחלקה אונקולוגית

3
אנה
01.12.23

תקשיב זבל, אתה הייתה בשבי של חמס? אתה יודע מה רוני עבר????? איך אתה בתור יהודי יכול לכתוב דבר כזה? זה נקרא ננצח ביחד? כן אנו ננצח ביחד אבל בלי בני זוגות שכמוך.

4
אנה
01.12.23

זבל אין לך מקום במדינה ישראל, תעוף לעזה לחברים שלך

9
יחיאל
30.11.23

פוטין אמר, לא מדברת בלאט אני שחררתי מחאס .