מבזקים
סרוגים

הילה שוחררה, ומחכה לאמא שעדיין בשבי חמאס

הילה שוחררה משבי החמאס כבר לפני שלושה ימים, אך בניגוד להסכם עם ארגון הטרור אימה רעיה רותם עדיין בשבי, גם מיה רגב שוחררה ללא אחיה איתי רגב

שמחה רז | חדשות סרוגים
ט"ז כסלו התשפ"ד
הילה שוחררה, ומחכה לאמא שעדיין בשבי חמאס
הילה שוחררה, ומחכה לאמא שעדיין בשבי חמאס צילום: הילה רותם ודודה (דובר צה"ל)

שלושה ימים לאחר ששוחררה משבי ארגון הטרור החמאס ללא אימה, ולמרות שמדובר בהפרת ההסכם. הילה רותם בת ה-13 עדיין מחכה לאימה רעיה רותם שגם לא שוחררה בפעימות שלאחר מכן. רעיה נטחפה מתוך ביתם בשמחת תורה, כשרעיה מצליחה להתחבא, המחבלים העלו את הבית באש, הילה ברחה החוצה ונתפסה גם היא בידי המחבלים.

חוץ מהילה ורעיה רותם שהופרדו גם מיה רגב שוחררה ללא אחיה איתי רגב בן ה-18, שנמצא עדיין בשבי החמאס. לאחר השחרור תועדה הילה יחד עם אמילי הנד חברתה בת ה-8 שנחטפה יחד איתה מבארי. כשהילה תועדה עם אח וחברה של אימה שנותרה בשבי.

התמונה הראשונה: אמילי הנד והילה רותם שבו הביתה
התמונה הראשונה: אמילי הנד והילה רותם שבו הביתהצילום: התמונה הראשונה: אמילי הנד והילה רותם שבו הביתה

אמילי תועדה עם אביה תום הנד, שתחילה קיבל דיווחים על ביתו שנרצחה בטבח בבארי אך כעבור זמן עודכן כי בתו נלקחה בשבי. העיתונאי פירס מורגן שראיין את האב תום צייץ בטוויטר: "הראיונות של המסכן הזה מאז 7 באוקטובר שברו את ליבי. אבל הלילה, תומס הנד יתאחד עם הבת שחשב שנחטפה ונהרגה על ידי חמאס. החדשות שאמילי עומדת לחזור עם אביה היא פשוט נפלאה. אני כל כך שמח בשבילו".

אמילי ורעיה עם אליעד (באדיבות המשפחה)

אתמול יומיים לאחר שחזרו משבי החמאס , הילה רותם שושני ואמילי הנד חגגו  יום הולדת. הזמר אליעד הגיע לשיר ולשמח את השתיים.

הילה רותם עסקת חטופים רעיה רותם