פלסטינים רבים ניסו לחגוג הלילה במעבר ביתוניא את שחרורם של 39 המחבלים מבתי הכלא בישראל ששוחררו תמורת החטופים משבי החמאס, כוחות מג"ב שהגיעו למקום פינו את החוגגים.
מגב מעבר ביתוניא| צילום: מג"ב מונעים חגיגות שחרור מחבלים
בשבוע שעבר קיים השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הערכת מצב לקראת יישום מתווה הפוגת האש ושחרורם של המחבלים תמורת החטופים עם מפכ"ל המשטרה, נציבת שב"ס, ובכירים נוספים מהארגונים.
בתום הערכת המצב, הנחה השר בן גביר את נציבת שב"ס, רב-גונדר קטי פרי למנוע לחלוטין כל ניסיון לחגיגות של המחבלים בבתי הכלא. כמו כן, הנחה השר בן גביר את מפכ"ל המשטרה להציב נוכחות משטרתית מוגברת במוקדים אליהם צפויים המחבלים להגיע לאחר שחרורם ולנקוט ביד ברזל כנגד כל גילוי של תמיכה בטרור, וחגיגות שמחה.
תגובות
צודקים! הפכנו להומואים! האתר הזה שנקרא סרוגים הוא הוכחה אתם יותר מחוברים לערב רב מאשר ליהדות הלכה זה ממכם והלאה… תמשיכו לעצום עניים ותחטפו חזק יותר בהמשך… שנאמר העוונות שלכם יכו בכם! לדוגמא? חמאס! תתעוררו כבר!