חברי פורום תקווה המאגד משפחות שילדיהם נחטפו לעזה בשבעה באוקטובר מתייחסים הערב לעסקה הנרקמת בין ישראל לחמאס בעניין חילופי השבויים.

בפורום מציינים כי העסקה נוצרה בעקבות הלחץ ההתקפי המסיבי שצה"ל הנחית על החמאס "מהעסקה הזו אנו למדים שהלחץ ההתקפי עובד ודוחק את החמאס לפינה", חברי הפורום אומרים שהעסקה מבחינה בין החטופים, ופוגעת באחדות המשפחות. "אנחנו דורשים מחוייבות לשחרורם של כל החטופים עד האחרון שבהם

הדרישה של חברי הפורום היא להגביר את הלחץ המסיבי הצבאי מתוך מחוייבות לשאר החטופים, לחיילי צהל ולשאר אזרחי ישראל.

פורום תקווה, המאגד משפחות חטופים, פועל במטרה לסייע לשחרורם המהיר של כל החטופים עד האחרון שבהם מתוך אחריות לאומית ומתוך אמון בחוסנם של מדינת ישראל וצה"ל.

פורום תקווה פועל לסייע למשפחות החטופים, תומך בפעילות כוחות הביטחון וצה"ל לשחרור יקיריהם, פועל לאחדות וחיזוק רוח העם ונושא כל העת תפילה להשבתם הביתה במהרה, בשלום ובביטחון של כל החטופים, עד האחרון שבהם.