מחזור לפני אחרון במוקדמות אליפות אירופה 2024. ישראל "מארחת" את רומניה בהונגריה במשחק שחייבים לנצח כדי להשאיר סיכוי לעלות ליורו. מול 2,921 צופים באצטדיון פושקאש בהונגריה, כולל 200 מילדי העוטף.
כזכור אחרי ההפסד לקוסבו נבחרת ישראל הגיעה לפני שלושה ימים למשחק הקשה בבית כשהיא "מארחת" את שוויץ, אלון חזן בחר לפתוח עם הרכב מפתיע כשערן זהבי ואוסקר גלוך על הספסל. הפעם שניהם בהרכב.
מספר מחוות נעשו למען החטופים והנרצחים, כשהשחקנים ברגע מצמרר עלו למגרש עם יד מושטת ללא ילד לידם למען הילדים החטופים בעזה, ביציע הונחו תמונות החטופים ושחקני הנבחרת עלו לשחק עם סרטים שחורים.
מהלך המשחק
ישראל עלתה ליתרון על רומניה, משער נגיחה של ערן זהבי כבר אחרי פחות משתי דקות.
בדקה ה-10 פושקאקש השווה אחרי שהשתלט על כדור שפגע בקורה.
אחרי כמעט חצי שעה ענאן חליאלי מול השער בעט לשמיים, מספר דקות לאחר מכן אוסקר גלוך הגיע למצב קשה מול השער, אך לא הרים את הראש ובמקום למסור לחלילאי בעט לידיים של השוער הרומני. על סף המחצית גלוך בעט בעיטה חופשית שנתקלה בחומה הרומנית.
הרומנים פתחו את המחצית בהתלהבות כשלישראל לוקח מספר דקות לחזור לעניינים עם כדור של גלוך ששרק ליד השער בדקה ה-53. בדקה ה-62 חילוף כלוף כשמוחמד אבו פאני, גבי קניקובסקי נכנסו במקום אלי דסה שנפצע דקה קודם. פחות מדקה אחרי החילופים רומניה עלו ליתרון שהרחיק את חלום היורו. ישראל צריכה להבקיע פעמיים.
כל הכלים ההתקפיים נכנסו פנימה, במטרה לנסות להשוות כשגם עידן טוקולמטי ותאי בריבו נכנסו מה שלא עזר, הדקות הנקפו והאמת התבררה, ישראל נכשלה, ותקווה להגיע ליורו דרך פליאוף העלייה.
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
0 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' מנהיג היהודים
18:26 05.02.2024שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורי
איזה רוע של עיתונאי !!! למה כישלון אז הפסידו מה קרה
20:01 19.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רואה חשבון
שלא יהיו לעם ישראל צרות יותר גדולות.
12:38 19.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסף
מאמן כושל עם החלטות שגויות הביתה
09:17 19.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רונן
אלון חזן + יוסי בניון, תחפשו קבוצה לאמן, שון וייסמן הודח , מה הרווחתם?
23:47 18.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
כובשי החרמון
חזן ובניון כישלון הביתה
23:47 18.11.2023שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר