לוחמי צה״ל המשיכו לפעול הלילה (חמישי) ברצועת עזה, ומטוסי קרב של צה"ל תקפו מטרות טרור רבות בשטח הרצועה. כך מוסר הבוקר דובר צה"ל.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

69eaeca0-fe22-4e7a-a996-14ead9da8385

לוחמים מצוות הקרב של חטיבת ביסל״ח ויחידת יהל"ם, פשטו בהכוונת מודיעין על מוצב של מפקד מרחב הצפון בארגון הטרור הג'יהאד האסלאמי הפלסטיני, ובו משרדים של בכירים בארגון הטרור ומפעל לייצור אמל"ח אסטרטגי.

חיסול המוצב (צילום: דובר צה"ל)

במהלך פשיטה זו, איתרו הלוחמים רקטות עתירות משקל, כטב"מים ואמצעי לחימה נוספים. כוחותינו השמידו את המוצב.

כוחות צוות קרב חטיבת גבעתי פעלו בשטח בית ספר בו הסתתרו פעילי חמאס. במהלך הפעילויות חיסלו הכוחות את הפעילים ואיתרו אמצעי לחימה בשטח בית הספר.

הנשק שנמצא (צילום: דובר צה"ל)
טילים שנמצאו בעזה (צילום: דובר צה"ל)

בנוסף, צוותי הקרב של חטיבת הנח"ל, חטיבת הצנחנים וחטיבה 460 פשטו על מספר יעדים ואיתרו אמצעים טכנולוגיים ואמצעי לחימה. בין היתר אותרו נשקים מסוג קלצ'ניקוב, מטענים, מטולים, ווסטים, RPG, משגרי נ"ט ועוד.