זוכת האח הגדול: "אלוקים בחר את הזמן המדויק בשבילי"
זוכת העונה האחרונה של האח הגדול יובל מעתוק משתפת כי ניסתה במשך שנים להתקבל לתוכנית, מאמינה כי הטיימינג של הזכייה והמלחמה הוא לא מקרי, וקוראת לאהבת חינם: "נתראה כולנו במסיבה לכבוד החטופים והנעדרים"

עד לפני כמה חודשים המדינה לא הכירה את יובל מעתוק, אבל אמש (רביעי) היא הגיעה למשרדי רשת 13 בשביל לאסוף את הצ'ק על סך מיליון שקלים בו זכתה בגמר העונה האחרונה של "האח הגדול". בפוסט מרגש שהעלתה לאינסטגרם חשפה כי במשך שנים ניסתה להתקבל לתוכנית הריאליטי, אבל מאמינה שהטיימינג עם המלחמה הוא בזכות הקב"ה.
"8 שנים שאני מנסה להתקבל לתכנית ״האח הגדול״ ולא מצליחה, שנה אחרי שנה אני אומרת לעצמי אוקי יובל כנראה שזה לא הטיימינג הנכון, זה עוד יגיע" היא כותבת "וזה באמת הגיע. אלוקים בחר את הזמן המדויק בשבילי! אם הייתי יודעת שחודש מאז שאצא מבית האח אני אקבל את הזכות לשמח ילדים, חיילים וניצולים אני לא הייתי מאמינה! ובלי התייפייפות רק כנות זה שווה לי הרבה יותר מהזכייה".
במהלך השהות שלה בבית האח הגדול דאגה מעתוק להעלות את המודעות לאוטיזם, בתור אחות לקובי, בעל לקות שכלית: "היום אני כאן סוגרת מעגל וממשיכה את התורה שלי רק עם פרקים שונים בספר. באח הצלחתי להעלות את המודעות לכך שאוטיסט זה לא קללה, היום אני כאן לעלות את המודעות להחזרת החטופים והנעדרים בריאים ושלמים הביתה".
מעתוק מסתובבת ברחבי הארץ ומגיעה לבתי החולים, לחיילים ולמשפחות החטופים בכדי לעודד אותם, וכשהגיעה לקבל את הצ'ק הייתה לבושה בחולצה עם הכיתוב 'מחזירים אותם הביתה עכשיו': "היום אני עומדת כאן למענם! לבושה בחולצה, מצוידת בצמידים – הבטחתי להם ולעצמי שאני אעשה הכל ואשתמש בכל הכוח שקיבלתי בזכותכם לטובה, ולעשות הכל כדי שהם יחזרו הביתה".

(באדיבות: יח"צ)
יובל מעתוק קוראת לעם ישראל ומבקשת שאת האהבה שלו אליה, אותה אהבה שגרמה לה לנצח, היא רוצה שיפנו כעת אל משפחות החטופים והנעדרים: " כוחנו באחדותנו ורק ביחד אנחנו ננצח! לא ננוח ולא נשקוט עד שהם יחזרו הביתה בריאים ושלמים". מעתוק מודה לעוקבים שלה, מברכת שתפגוש את כולם במסיבה לכבוד החטופים שישובו, וטוענת כי כעת, לאחר השבת השחורה, יש לכולנו מכנה משותף: "בואו נפזר אהבת חינם, בואו ניהיה אחד בשביל השניה ובואו נתגייס כולנו ביחד בשביל להשיב את כולם".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו