חדשות

אזעקת צבע אדום נשמעה באזור אילת והסביבה

בפעם הראשונה מזה חמישה ימים נשמעה אזעקת צבע אדום באילת. התושבים נדרשו להסתגר במרחבים מוגנים. מד"א דיווח כי אין נפגעים

אילת
אילת | צילום: (צילום: משה שי/ פלאש90)

אזעקת צבע אדום נשמעה לפני זמן קצר באיזור אילת. התושבים נדרשים להיכנס למרחבים מוגנים. זמן ההתרעה שניתן לתושבים הוא 30 שניות – מה שאומר שלא מדובר ברקטה מעזה, כי אז זמן ההתרעה היה דקה וחצי.

ממד"א נמסר: "בהמשך לאזעקות בדקות האחרונות בגזרת אילת: בשלב זה לא התקבלו קריאות על נפילות או נפגעים".

דובר צה"ל מסר כי בהמשך לדיווח הראשוני על התרעה במרחב העיר אילת, שוגר מיירט בעקבות חשד למטרה אווירית וההתרעה הופעלה בעקבות שיגור המיירט.לא זוהתה חדירה לשמי ישראל.

כטב"מ התפוצץ בבית ספר בעיר

זו האזעקה הראשונה בעיר בחמשת הימים האחרונים. ביום חמישי התפוצץ באילת כלי טיס בלתי מאויש שנשלח ככל הנראה מסוריה לכיוון העיר. הכטב"מ התפוצץ בבית הספר צאלים בעיר וגרם לפגיעה ברכוש ולפצועים קל מאוד.

חדשות סרוגים

משרד הביטחון פרסם אתמול תיעוד של טיל החץ שיירט מטרות שירו החותים מתימן לפני שבועיים. במלחמה האחרונה זה היה היירוט המבצעי הראשון של הטיל שנועד ליירט רקטות ארוכות טווח מחוץ לאטמוספירה.

תגובות

1
1
נילי
14.11.23

הודיעו כבר בתיקשורת שהטיל נפל בשטח פתוח ולא יורט.